Josip Meštrić nedostižan na Cross Ligi Beretinec

3.kolo Cross Lige Beretinec (5)

Čak 70 natjecatelja okupilo se prošle subote na startu 3.kola Cross Lige Beretinec , na kojoj je i ovoga puta dominirao Josip Meštrić, trenutno vodeći u ukupnom poretku.

Rekreativci iz Varaždinske i okolnih županija jedva su dočekali subotu, koja je osvanula sunčana i topla, sa temperaturom od 9°C. Uvjeti za trčanje bili su idealni, a sama šuma po kojoj se trčalo davala je osjećaj ranog proljeća, više nego zime. Nakon uživanja u obilju blagdanskih stolova svi su veseli pohrlili na trčanje u prirodu. Lijepo vrijeme izmamilo je i brojne navijače ispred Seoskog domaćinstva Canjuga u Beretincu, a natjecalo se ukupno 70 trkača.

3.kolo Cross Lige Beretinec

Ema Dania bila je najbrža žena na utrci od 3 km sa rezultatom 19:47, drugo mjesto zauzela je Ivanka Horvat sa rezultatom 19:49, dok je treća bila Jasna Šprem Gušić sa rezultatom 20:58. Nakon tri kola, trenutno je vodeća Marina Obelić.

3.kolo Cross Lige Beretinec (4)

U muškoj kategoriji, na utrci od 3 km, i ovo je kolo pobijedio Mario Novak sa rezultatom 13:07, koji sa tri uzastopne pobjede vodi u ukupnom poretku. Za drugo mjesto vodila se tijesna borba. Edi Petak završio je drugi sa vremenom 14:27, a Mario Horvat 14:28.

3.kolo Cross Lige Beretinec (1)

Napeto je bilo i u ženskoj konkurenciji na 6km. Prva je u cilj utrčala Jelena Sekelj sa vremenom 35:19. Samo 2 sekunde kasnije ciljem je prošla Dina Androić i osvojila drugo mjesto, dok je treća bila Maja Matačić, koja je za pobjednicom kasnila samo 7 sekundi. Trenutno je nakon tri kola vodeća Andreja Migles.

3.kolo Cross Lige Beretinec (2)Josip Meštrić i ovo je kolo potvrdio apsolutnu dominaciju na Cross Ligi Beretinec. I ovo je kolo bio neuhvatljiv ostalim natjecateljima te je sa vremenom 27:23 potvrdio pobjedu i vodstvo u poretku. Ivan Gotal bio je drugi s vremenom 30:11 a treći je bio Ivica Plantak sa vremenom 30:27.

3.kolo Cross Lige Beretinec (3)Iskoristite priliku za rekreaciju u prirodi i druženje poslije utrke u Seoskom gospodarstvu Canjuga u Beretincu. Za najbolje natjecatelje sponzor lige GIANT pripremio je, uz P.A.C. marame, i brojne druge nagrade. Vidimo se na slijedećem kolu, 09.01.2016!

Vezano

Komentari su zatvoreni.