Torta slastičarke iz Križevaca oduševila šminkericu najljepših žena na svijetu

Torta Ane Šarić

Slastičarki Ana Šarić iz Križevaca nije bilo ni na kraj pameti da će njena torta na temu make upa oduševiti i svjetski cijenjenu vizažisticu Lisu Eldridge koja između ostalih šminka i Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Liv Tyler, Kate Winslet, Diane Kruger i Cate Blanchett. Anina prijateljica, zagrebačka make up artistica Dušica Markov poslala je fotografiju torte Lisi koja ju je zatim objavila na svom Instagramu

‘Obožavam ovu tortu! Fotografiju mi je poslala Dušica Markov iz Hrvatske’, napisala je uz fotografiju torte na temu make upa svjetski cijenjena make up artistica Lisa Eldridge čije su klijentice Jennifer Lopez, Demi Moore, Kate Winslet, Cindy Crawford, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Kate Moss i druge slavne dame.

Vrlo brzo nakon što je Lisa na Instagramu objavila fotografiju ružičaste torte na kojoj su ukrasi u obliku proizvoda dekorativne kozmetike, lak za nokte, puder, paleta sa sjenilima, sjajilo i ruž za usne te kozmetička torbica počeli su pljuštati komentari oduševljenja ovim malim remek djelom.

A djelo je to slastičarke iz Križevaca Ane Šarić koja zajedno sa svojom majkom vodi obrt Pekarstvo Šarić. Torta koju je izradila za 18. rođendan jedne djevojke toliko se svidjela njenoj prijateljici, make up artistici iz Zagreba Dušici Markov da je fotografiju ove zaista iznimne slastice čija je cijena 300 kuna odlučila poslati svojoj kolegici iz Velike Britanije.

‘Sve je na torti jestivo. Iznutra je čokoladna, a izvana je sve šećerna masa’, otkriva nam Ana koja se slastičarstvom bavi 10 godina i iza sebe ima mnogo napravljenih torti, ali ovo je prva torta koju je radila s ovakvim motivom. I odmah je postala svjetski hit!

Vezano
2 komentara
  1. Snjezana Zubovic piše:

    bravo Ana, bravo i za majku Antoniju 🙂

  2. Seka Grgurević piše:

    Bravo gospođa Ana Šarić, prava umjetnost, čestitam

Komentari su zatvoreni.