Vijesti iz šaha – Treća seniorska šahovska liga

sahovski_klub_krizevci_liga3 (Large)sahovski_klub_krizevci_liga (Large)

 

 

 

 

 

 

 

 

Započelo je natjecanje u III seniorskoj šahovskoj ligi, a u prvom kolu Križevački šahisti su prema očekivanju ostvarili pobjedu protiv Koprivnice rezultatom 4:2. Pobjede su ostvarili Robert Šanta, Slavko Martić, Antonio Radić i Marijan Garac, a nastupili su još Marijan Belani i Josip Martić. U drugom kolu Križevci gostuju u Đurđevcu.
Seniorska ekipa ŠK Križevci je u drugom kolu III seniorske lige na gostovanju u Đurđevcu nadigrala ŠK Picok minimalnim rezultatom 3,5 : 2,5. Pobjede su ostvarili Robert Šanta, Slavko Martić i Antonio Radić, dok je odlučujućih pola boda osvojio Marijan Belani, a nastupili su još Josip Martić i Marijan Garac.
Nakon drugog kola Križevci su sa dvije pobjede na drugom mjestu, a u trećem kolu dočekuju vodeću ekipu Braslav Rabar iz Hercegovca.
U 3. kolu III seniorske šahovske lige šahisti Križevaca su u uzbudljivom i neizvjesnom meču svladali ekipu Braslav Rabara iz Hercegovca rezultatom 4:2
Pobjede su ostvarili Robert Šanta, Marijan Belani, Slavko Martić i Antonio Radić, a nastupili su još Josip i Goran Martić. Ekipa Križevaca je sa trećom uzastopnom pobjedom izbila na prvo mjesto sa 6 meč bodova. Za dva tjedna Križevci će ugostiti ekipu Starog Graničara iz Cirkvene.

sahovski_klub_krizevci_liga2 (Large)

Vezano
1 komentar
  1. franica grgurevic piše:

    Bravo zete Marijane Belani, pozdrav iz Dubrovnika

Komentari su zatvoreni.