Tv Obločec – 01. studenog 2014. g

Svake subote u 17:40 sati na Varaždinskoj televiziji (MaxTV kanal 806) emitira se TV Obločec, emisija mozaičnog tipa s prilozima s područja Prigorja i Podravine. U prošlotjednoj emisiji je novinar, urednik i snimatelj Tomislav Belušić, u suradnji s kolegom Markom Pavičićem, priredio sljedeće priloge:

– Dan darivatelja krvi
– nočni čitateljski susret, tulum slova u Srednjoj gospodarskoj školi Križevci
– U Križevcima održani izbori za vijećnike mjesnih odbora i gradskih četvrti
– Vjenčanje Monike i Petra
– Martinje, najava manifestacije

Zainteresirani za dojavljivanje vijesti, priče, događaja ili zanimljivosti iz svog okruženja mogu se javiti na 091/503-2093.

20 godina CSF
Vezano
14 komentara
  1. Petar piše:

    Tomislave ( Ivane Granđa,pozitivacm pitbull), pojavio se Majdak danas popodne na Radio Križevcima i sredio te ko picek glistu, od mucanja nisi znao riječ progovoriti… Usput u gradu ste 2010. godine vi iz hss-a imali 17 članova gradskih četvrti, a danas ih imate za jednoga manje odnosno 16, jel ste taj podatak zaboravili iznijeti zato jer ste u gradu osvojili manje mandata ili zbog nečeg drugog?

    1. Pozitivac piše:

      Ivek, Ivek, ti si z malim fakat fejst opterećen. 🙂
      A kaj se emisije tiče, slušal sam i mogu ti reći da kad čujem Vukovića, Bašića, tebe i satelite odmah shvatim zakaj ste svi skupa ostvarili pol rezultata koji je SDP imal sam 2010. !

      1. pitbull piše:

        da,da veliku pamet smo čuli na radio od Majdaka i Vukovića…veliku pamet

  2. Petar piše:

    Marksistička borbo stavi ovdje neki svoj kontakt pa da ti se javim imenom i prezimenom, za to što normalni ljudi s tobom ne žele komunicirati, i što te se obitelj odrekla nije kriv majdak već tvoja bolest. Zato ne napadaj čovjeka temeljam onoga što sam ja napisao i iza čega stojim. A ti si najobičniji lažljivac, najprije si napisao kako si član sdp-a, onda drugi dan da su tvoji u sdp-u… a sad na kraju ti i nemaš svojih, ti si sam, ljut, frustriran i opterećen majdakom, pa koja budala provjerava svaki dan fb profil čovjeka koji te je izbrisao? Ako želiš biti predsjednik sdp-a, učlani se i kad budu izbori kandidiraj se pa da vidiš kako ćeš proči…

  3. Marksistička borba piše:

    Kako vas nije sramota Ivane M. Napadati mladoga čovjeka, čiji je jedini grijeh što je prenio vijest o općem potopu SDP-a, na ovim kako vi kažete nebitnim izborima(godina je dana vašeg vođenja SDP-a). Lakše vam je mrziti njega i pitati se kako se samo drznuo iznijeti istinu, nego izaći pred nas obične članove i glasače SDP-a i priznati da ste pogriješili. Vidim pobrisali ste kršenje izborne šutnje sa svojeg profila. Nažalost ne mislim da vas je sram, ni da vam je žao zbog kršenja zakona, jer u suprotnom ostavili bi isto i ispričali se ljudima, građanima, članovima. Ljudski je griješiti, no kao što napisah u prethodnim postovima vi mislite da pravila, zakoni i uljudbeni običaji vrijede za sve osim vas. Vi ste ipak vredniji i važniji od drugih. Vi ne morate priznati koliko iznosi vaša plaća. Zašto bi vi rekli koliko iznosi sindikalni dodatak na vašu plaću. Beneficije službenog mobitela, automobila. Ured u birtiji na gradskom trgu, to je vaše radno mjesto i od tamo ćete se boriti za 100, 200, 300, tko zna koliko otkaza ljudi, koji uplaćuju na vaš sindikalni računčić. Vi ste ipak vredniji, pametniji i važniji od drugih. Izgleda da je Sinagoga useljena, recite mi kako da sada pljujem i lažem o monetizaciji iste, jer nije prošlo ni sedam dana od Picig-Majdak igrokaza. Da li ćete se ispričati što ste lagali, poticali na mržnju? Ne, jer vi ste ipak vredniji i važniji od drugih. Sada bi trebali lagati da jedino nama u SDP-u nisu isplaćene naknade za rad na izborima. Istina je da je dio članova dobio novce. Žalosno je što ste stavljali u odbore rodbinu i prijatelje, a ne građane kojima su potrebniji ti novci. No koga briga za građane, jer vi ste ipak vredniji i važniji od drugih. Vaši govori i tekstovi vrve neprijateljima, lopovima, glupanima, lažovima, kurvama, izdajnicima i inim pojmovima koje možemo staviti pod zajednički nazivnik-Govor mržnje.
    Jasno mi je da ste puni gorčine, mržnje, da ste frustrirani zbog životnih i ovog izbornog neuspjeha, ali vi u svojim godinama trebali bi shvatiti da čovjeku za njegove neuspjehe ne može biti kriv nitko do njega samog.
    Ivane M. vrijeme je da odrastete i počnete se ponašati odgovorno!
    Ostavka Ivane, ostavka…

  4. Presvetli piše:

    O đizs a tko su Monika i Petar, ako je plačena reklama to je trebalo biti jasno napisano, iako u konačnici svatko od nas može staviti bilo kaj na youtube tako da nema veze, jer kako je netko već rekao sve ovo je na volonterskoj bazi a treba kupit opremu.

  5. Petar piše:

    mali se pretvorio u lokalnog potrčka koji blebeće što mu napiše ekipa… ne znam samo kakve veze imaju nezavisne liste sa prošlih izbora sa ovima? Nezavisne liste osvojile 59% manje nego na prošlim izborima? Jel taj mulec uopće zna kaj je rekel ?… I od kuda mu podaci tko je bio na čelu koalicije pet stranaka?

    1. Pozitivac piše:

      Cuj Majdak, za razliku od tebe koji “delaš” (najviše po blogu) za 12000 neto mjesečno, mali dela volonterski i kakav god bio “uradak” nije on kriv kaj ti nikak nemreš dobit izbore ni u svojem selu.
      Ovaj potop SDP-a nemreju popravit svi UDBAši nekadašnjeg PTTa zajedno sa bivšim inspektorima i milicionerima, a kamoli “mali potrčko” volonter.
      Ako trebaš krivca pogledaj se v špigel. Jebeš mulca koji nemre dobit izbore ni u svojem selu !

      1. Ivan Granđa piše:

        hahahah Pozitivac dobra dobra! E a od izbora Majdaka nigdi ni? Skril se od kud je i zisel. Misja rupa. Nit ga za videt nit za cut. mozda se konacno odeslil iz ovoga grada.

        1. pitbull piše:

          čul sam da su ga lovci našli neki dan, otkopali su ga pesi slučajno z rupe, al kad su vidli kaj su našli pak su ga zatrpali

  6. Rabarama piše:

    Pa kaj netko ovog T. B. smatra novinarom? 😉

  7. Anži piše:

    ova vijest Vjenčanje Monike i Petra je živi užas, novinarsko dno!

    1. Čvarkeš piše:

      Treš u rvata je poprimil sasvim nove dimenzije.

  8. Anži piše:

    ova vijest Vjenčanje Monike i Petra je živi užas, novinarsko dno

Komentari su zatvoreni.