Oformljen novi Gradski odbor Mladeži HDZ-a

Nakon duge ljetne stanke i održane izvanredne Izborne skupštine u Mladeži, od nedavno novoizabrana predsjednica Mladeži oko sebe je okupila tim ambicioznih i mladih ljudi. Od utorka, 2. 9. 2014. godine, Gradski odbor MHDZ-a Križevci predvodi gđica. Helena Posavec (Gornji Grad) kao predsjednica sa svojim potpredsjednicima, Ivanom Klopotanom (Ivanec Križevački) i Goranom Pomperom (Brckovčina). U funkciju političkog tajnika izabran je Neven Jaki (Donji Grad) te Antun Baštek (Srednji Dubovec) za rizničara. U Gradski odbor Mladeži, za sada, također su izabrane Martina Falat (Stari Bošnjani) i Anastazija Habijanec (Sv. Martin).

Gradski odbor Mladeži HDZ-a

Sjednici su prisustvovali, Ivan Pomper kao član Nadzornog odbora Mladeži, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Križevci Mato Devčić, te politička tajnica Gradskog odbora Andreja Babić.

20 godina CSF
Vezano
13 komentara
 1. Benkica piše:

  A kaj ni klokan predsjednik udružene križevačke seljačke i hadzeovske mladeži? E Devčiću, moral buš ti frknuti jer preveč talasaš, nebuš bil na listi za Sabor, a Zujko ti opet bude bil precednik hadezeja u gradu.
  Zato prijateljski savjet, skini Hrgu gaće i obuci benkicu za bolju budućnost, ako već naručuješ benkice uzmi još dvije, jednu za doktora Husinca i jednu za njegovu “britvu”, tak da si barem vi iz hdz-a budete prepoznatljivi 🙂

 2. Kunta Kinte piše:

  Čestitam, ali ipak nemrem a da toj djeci ne kažem da im to kaj su ušli u tu lopovsko-poltronsku stranku ni grehota, ali je sramota.

 3. Ivan piše:

  Oformila se ekipa za Remetinec.
  Tako je djeco, Kud Ivo, tud i ja

 4. kolarek piše:

  za keljiti plakate buju dobri

 5. Opera piše:

  žao mi je te djece koji su ne svojom krivnjom ušli u jednu priču koja će ih pratiti cijeli život

 6. scooby piše:

  E moj prijatelju Neven, kam si ti odlutal?!?! Ti u mladeži??
  Pa kolko let imaš????? Habijančevka da, ona je mlada, a ti kaj si stariji to si bedastiji! Imal sam bolje mišljenje o tebi… Kaj misliš kam buš s članstvom dogural?! Eeeee….

 7. ivi piše:

  Helena je good al razočarala je jer nije dopustila da ima protukandidata. J…. takav rođendan

  1. mango piše:

   a kaj je tog Devčića sramota poslikati se sa svojim mladima, a i ljudi da napokon vide ko je taj čovjek

 8. Stone piše:

  Dobar sam sa Nevenovim burazom i čudi me da je ušao u ovo društvo koje će slijediti Hrga. Zna dobro kako su mladi HSSovci prijetili bratu, tukli ga i kako je sam Hrg na radiju prozvao njegovog brata. Neven, nemoj brata izdati.

  1. Ivan Granđa piše:

   heheee…hss-ovci su njega tukli???

 9. Aspro piše:

  Sve pravi krizevcani i svi svjesni ljage imena hadeze.Djeco,sramite se samih sebe…………

  1. desnisektor piše:

   Pravi isto kao i vaši komunistički djedovi koji su doselili u Križevce poslije ’45 i zauzeli židovske stanove i kuće kao osloboditelji.

 10. Kmer piše:

  Čestitke!
  Samo kaj je šteta da budete podružnica HSS-a…

Komentari su zatvoreni.