Zbog ljubavnog trokuta ni kriv ni dužan nožem uboden policajac

stop_policija_kontrola_prometaDRAMA U KRIŽEVCIMA Djevojka je sada u vezi sa starijim muškarcem, što je izluđivalo križevačkog mladića

U Križevcima se jučer oko 0.50 sati odvijala prava drama. Nakon lupanja po vratima, 24-godišnjak je provalio u stan svoje tri godine starije bivše djevojke. Ona je odmah pozvala policiju koja je ubrzo došla u stan.

Međutim, mladić je skočio kroz prozor i pokušao pobjeći, no u tome nije uspio. Policajci su ga ubrzo dostigli i zamolili ga da se preda. To je odbio, na što su policajci bili prisiljeni upotrijebiti prisilne metode. U toj gužvi mladić je malim preklopnim nožićem ranio policajca u prst ruke. Srećom, riječ je samo o lakšoj ubodnoj rani. Policija ga je na kraju uspješno svladala i stavila mu lisice na ruke. Križevačka policija priopćila je da je 24-godišnjak tijekom ove godine već uputio riječi prijetnje 46-godišnjem muškarcu. Djevojka je sada u vezi sa starijim muškarcem, što je izluđivalo križevačkog mladića.

“Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, prijetnje i napada na službenu osobu protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i predan je pritvorskom nadzorniku”, priopćili su iz policije. Prijeti mu i do osam godina zatvorske kazne.(VL)

Vezano
1 komentar
  1. presvetli piše:

    Kakav naslov, ja sam mislil da je bilo masakra, umjesto uboden trebalo je pisati porezan ili lakše povrijeđen, umjesto nožem trebalo je pisati nožićem… ali naslov prodaje vijest 🙂

Komentari su zatvoreni.