U dva dana sedam slijetanja s ceste

stop_policija_kontrola_prometaPODRAVINA I PRIGORJE – I prošloga vikenda policija je imala prilično posla i na cestama i izvan njih; u području kriminaliteta zabilježena je prijevara u Velikom Ravnu, gdje je u subotu još nepoznata mlađa žena lažući da prikuplja priloge za crkvu, uspjela od 78-ogodišnjeg starca izvući više tisuća kuna.

Rano jučer, oko tri sata, križevački prometni policajci imali su malo teži slučaj s 45-ogodišnjakom koji je nanizao nekoliko prekršaja. Prvo nije poslušao znakove za zaustavljanje, zatim je vrijeđao i omalovažavao policajce te još i odbio alkotestiranje. Prekršajac mu je odredio 10 dana zatvora, uvjetno na tri mjeseca, novčanu kaznu od 6.900 kuna i mjesec dana zabrane za B kategoriju.

Iako kolnici nisu zaleđeni, tijekom vikenda policija bilježi i cijeli niz slijetanja vozila s cesta. Po redu, od subote rano ujutro takvih je nesreća bilo u Budančevici, Kenđelovcu, Bukovju Križevačkom, Novigradu Podravskom, Jagnjedovcu, Gornjem Fodrovcu i Škrinjarima. Uzroci su nepropisna ili neprilagođena brzina i kretanje, bilo je i alkoholiziranih, no osim hrpe oštećenog lima najteža posljedica su dvoje teže ozlijeđenih sudionika.(RKC)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.