Stjepan Sokač predsjednik gradskog A-HSP-a

A-HSP_Krizevci_1U križevačkoj Gradskoj vijećnici prošlu je subotu održan Izborni zbor Gradske organizacije Autohtone Hrvatske stranke prava. Za predsjednika Gradske organizacije izabran je Stjepan Sokač, dopredsjednik je postao Ivan Heruc, tajnik Darko Kadović, a rizničarka Dušanka Sokač, dok su novi članovi izvršnog odbora Nedjeljko Horvat, Ivica Hasanec i Mario Bencarić.
– Sada kada su nas opljačkali, sada vladajuće stranke SDP, HNS i HSU prijete sa drastičnim rezovima koje će morati osjetiti najmanje dvije trećine stanovnika, izjavio je tom prilikom predsjednik stranke Dražen Keleminec.

A-HSP_Krizevci_2A-HSP je i ovaj put pozvala hrvatski narod na otkazivanje poslušnosti SDP-u i HDZ-u koji su, kako se navodi u dopisu upućenom medijima, zemlju doveli u ovu situaciju. Članovi A-HSP-a izrazili su spremnost, ako dobiju povjerenje hrvatskog naroda, spasiti hrvatski narod i hrvatsku državu od katastrofalnih posljedica.
– Samo istinski domoljubi mogu voditi hrvatski narod, samo sljedbenici Ante Stračevića mogu od Hrvatske stvoriti Švicarsku, zaključio je dopis medijima Keleminec. Na izbornom zboru su nazočili i dužnosnici stranke iz Bjelovara, Zagreba, Koprivnice te Svetog Ivana Žabna.

20 godina CSF
Vezano
4 komentara
  1. hastalavista piše:

    jezuš kakva roba….

  2. 666 piše:

    to su oni koji su na lokalnim izborima imali 16 glasova, valjda nisu ni svi koji su u stranci glasali za njih…zašto se ljudi blamiraju nikad neću razumjeti…

  3. Lik sa naslovnice piše:

    hahahaa vidi ove likove ti ne mogu spasiti sami sebe a ne znam koji bi im to idioti dali državu u ruke

    1. Dudek piše:

      Pa .. koji su idioti dali ovima sad i onima prije njih državu u ruke, nisi primjetio da su sve upropastili? No, kaj god.

Komentari su zatvoreni.