Golijada KTC-a: S više od 50 pogodaka na dvokorak od 1. lige

Utakmica 20. kola II. HRL sjever u Križevcima između domaće ekipe KTC-a i gostiju iz Orahovice nije donijela dramatiku i neizvjesnost rezultata  ali je zato bilo prekrasno vidjeti mlade križevačke igrače kako prezentiraju zanimljiv i kvalitetan rukomet. Naime, gosti iz Orahovice nisu došli u svome najjačem sastavu, a takvi nisu bili u stanju ozbiljnije parirati razigranom domaćinu.

 

 

Već nakon samo 10 minuta igre bilo je baš sve jasno tko u ovoj tekmi može do dva boda i jedino je bilo pitanje kakav će biti konačni skor. No, goste valja pohvaliti goste jer unatoč velikoj razlici u kvaliteti nisu se  predavali već su davali sve od sebe, pa što bude. U  drugom poluvremenu, kada je KTC igrao većinu vremena s igračima koji inačeimaju malu minutažu igre, gosti uspijevaju postići 20 golova i privesti utakmicu kraju sa zaostatkom od 18 golova (51:33).

Ipak se u ovom kolu događalo i nešto poprilično zanimljivo, a to je bila utakmica između Preloga i drugoplasirane Slatine, u kojoj su Međimurci došli do lagane pobjede (39:27) i time KTC-u, dva kola prije kraja prvenstva, omogućili da ode na tri velika boda prednosti ispred Slatine, što je još jedan poveći korak bliže ulasku u prvu ligu.
U proljetnome dijelu natjecanja ovo je Križevčanima 8. pobjeda uz samo jedan poraz u Ivanskoj. Čestitke igračima KTC-a na izvrsnoj igri u kojoj su svi igrači dali veliki doprinos, ali valja ipak  istaknuti Hrvoja Šignjara koji je postigao 13 golova i ovo mu je dosad bila najbolje odigrana utakmica. Sljedeće kolo KTC gostuje u Virovitici, koja se bori za opstanak, oa se očekuje teška i tvrda utakmica.

RK KTC – RK ORAHOVICA 51:33

Za KTC su igrali i postigli pogotke: Šignjar 13, Marković 10, Neven Predojević 6, Kavran 8, Roman Predojević 6, Kemenović 2, Zemljak 1, Matija Hunjak 1, Kraljić 2, Augustinčić 2, Katavić, Bogdan, Bošković (12 obrana). Trener: Dragutin Miklečić

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.