Varaždin sretan za ‘Elektraše’

Prekrasna varaždinska kuglana, kakvom bi se i Križevčani vrlo rado podičili, bila je mjesto odigravanja 4. kola 3. HKL regije sjever. Domaćin, KK “Varteks”, u većini prošlih utakmica bio je kamen spoticanja križevačke ekipe. Ove sezone u ponešto pomlađenom sastavu, “Varteksovci” još nisu osvojili niti boda i nalaze se na začelju ljestvice. Križevčani su pak u ovoj utakmici vidjeli priliku da se osvete Varaždincima za prošlosezonski brutalan poraz od 8:0.

Ohrabreni pobjedom protiv “Ceste” u prošlom kolu na istoj kuglani, “Elektraši” su odlučili nastupiti u istom sastavu, ali s ponešto izmijenjenim redoslijedom igrača.”Varteks” uspijeva priprijetiti samo u prvom setu prvog bloka, da bi im se nakon zamjene ponajboljeg igrača (zbog ozljede) igra potpuno raspala. Svi „”Elektrini” igrači upisuju pobjede nad protivnicima, osim Tkaleca kojem je za to nedostajalo svega 7 čunjeva.Kirin D. (544), Tkalec (510), Šimatović (544), Knapić (543), Sanković (547), Horvat (514), rezerve Vratarić i Kirin M.

Uvjerljivih 7:1 i +150 čunjeva u korist “Elektre” dokaz je uzlazne forme križevačkih igrača, međutim, pravi test tek slijedi, kada im u goste u Koprivnicu dolazi kuglači iz Zaboka, jednog od dva pretendenta za osvajanje naslova prvaka. S nova dva boda križevački je kuglački klub napredovao za još jedno mjesto, te će utakmicu 5. kola dočekati treći na ljestvici.

4. kolo detaljno na: http://www.kuglacki-savez-vz.hr/attachments/article/10/4kolo.pdf

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.