Donirajte projekte udruge P.O.I.N.T.

Neprofitna udruga P.O.I.N.T. prisutna je na križevačkoj civilnoj sceni od rujna 2004. godine, otkad je ostvareno petnaestak većih projekata u lokalnoj zajednici, od kojih su najpoznatiji: međunarodna dobrotvorna akcija FIVE4KIDS ili Petaka za đaka, za djecu s posebnim potrebama Križevaca (2004.–2007.), nezavisni portal Križevci.info (2005.–danas), višejezična Web-razglednica Križevci.eu (2007.–danas), najbolji sinopsis Križevačkog velikog spravišča (2007.) i međunarodni kulturno-obrazovni Culture Shock Festival (2005.–2007.).

I vi možete financijski podržati daljnji kreativni zamah udruge koja broji 35 članova volontera, ako uplatite željeni iznos na žiro-račun 2402006-1100417896. O drugim načinima podrške možete se javiti na kontakt@udruga-point.hr. O transparentnoj namjeni vaše donacije bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Financijska i materijalno-uslužna podrška potrebna je za realizaciju ovogodišnjeg Culture Shock Festivala, koji se planira održati od 29. veljače do 1. travnja 2008. u Križevcima, u organizaciji udruga P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K. Aktivnosti u sklopu festivala, od izložbi i radionica do tribina i koncerata, od značaja su za kulturno-obrazovnu ponudu u Križevcima, kao naprimjer:

Sajam studija u Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, predstavljanje hrvatskih sveučilišta i studija križevačkim maturantima; Poluvrijeme poezije 3 u Klubu kulture, književna večer s poznatim hrvatskim piscima, pjesnicima, kroničarima i literarnim stvarateljima; Photo Shock, foto-natječaj sa šokantnim križevačkim motivima; U čast Marijanu Kolesaru, obilježavanje godišnjice smrti našeg počasnog građanina, poznatog arhitekta, slikara, slobodnog umjetnika svjetske reputacije.

O aktivnostima i projektima udruge P.O.I.N.T. čitajte u medijima, posebno na našem portalu www.krizevci.info, gdje svakodnevno objavljujemo novosti i obrađujemo teme vezane uz Križevce. Također, pridružite nam se u stvaranju vijesti javljanjem informacija, pitanja i prijedloga na adresu redakcija@krizevci.info. Volonteri P.O.I.N.T.-a zahvaljuju budućim donatorima u ime korisnika svih projekata udruge koji najbolje znaju stupanj njihove korisnosti za lokalnu zajednicu i same građane. Iskažite stav – donirajte P.O.I.N.T.!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.