Marčelo u posjetu Klubu kulture ovaj petak + meganagradnjača tipa 2*1

Image Hosted by ImageShack.us

Raprodao je splitsku Kocku, rasprodao je zagrebačke klubove Aquarius i KSET i dolazi u Klub kulture sa namjerom da naparvi isto. Marčelo; dvadeset i četverogodišnjak, student, pisac, a prvenstveno reper i vlasnik dva albuma koji su napravili bum u susjednoj Srbiji. De Facto i Puzzle Shock pretresaju ljubavne, društvene i političke teme, ljubavnice, kurve, sponzoruše i sponzore, dilere i političare; sličnu kategoriju. Na albumima su mu gostovali i Frenkie i Edo Maajka i Remi i Shot iz Elementala.
Filter Crew prati Marčela i daje mu moralnu podršku na bini. Oni su Flip Flop i Ministar Lingivsta, britki jezici iz podzemlja te Sky Wikler, multitalentirana hidra koja repa, pleše i pjeva i to sve radi u tonalitetu.
Skreč radi DJ Raid i Technics MK2.

Nastup je u petak, osmog lipnja od 22 sata u Klubu kulture. Prije Marčela zagrijavaju domaći Vrtlin Crew, đaci ne Večernje već ulične škole te Elf2.0, čovjek u sjeni iza miša, eksternog krutog diska i Virtual DJ 4.02.

Image Hosted by ImageShack.us

Ulaznice u predprodaji 35 kn, na dan 45 kn. Broj karata ograničen na 200. Dakle klupska i znojna atmosfera uključena u cijenu aranžmana.
Prodajno mjesto broj jedan: Klub Kulture, Mažuranićev trg 1; od 11:00 – 16:00 radnim danom.

ps. nagradno pitanje za pesplatna upad i prestiž u društvu glasi:
Koja zemlja je kuća na promaji ili propuhu? Dobro pazite što pišete da vas se ne preoglasi jugonostalgičarom/kom ili slično ;). Hvalospjevi drugu Titu i točni odgovori na svijet-glazbe@krizevci.info.

20 godina CSF

Komentari su zatvoreni.