Porotin koncert i okupljanje forumaša za rođendan Portala u subotu


Porota za portal ove subote izlazi pred stanovnike Križevaca! Ne, nije riječ ni o čemu nalik sudačkim zabavnim emisijama komercijalnih televizija, niti će se građanima suditi. "Likovi" iz prve rečenice su križevačka rock grupa Porota i jedini križevački internetski medij, portal Križevci.info. "Izlazak" je koncert Porote, do kojega će doći u subotu, 14. travnja u Klubu kulture. "Otkud sad tu Križevci.info?", zapitat će se tkogod.

Povod je skorašnja druga obljetnica javnog rada ovog projekta križevačke Udruge P.O.I.N.T., kojeg je pokrenula 18. travnja 2005., s namjerom informiranja građana o zbivanjima u gradu.

Potpuno volonterski, članovi redakcije, pored svojih svakodnevnih obveza, manje ili više uspješno to nastoje činiti, pa je tako u gotovo dvije godine na stranicama www.krizevci.info kao i na potportalu www.svijet-glazbe.info, objavljeno gotovo 1500 članaka – najava, prikaza, recenzija, razgovora i dr. – od autorskih do onih prenešenih iz drugih sredstava javnog priopćavanja.

Križevački će portal proslaviti svoj drugi rođendan okupljanjem članova foruma Križevci.info i čitatelja, koji su rečene stranice učitali nekoliko stotina tisuća puta. Rođendanski će dar zato primiti baš oni, a koncertom jednog od najpopularnijih križevačkih glazbenih proizvoda, rock grupe Porota, Udruga P.O.I.N.T. časti ih 14. travnja od 21 sat u Klubu kulture.

Naime, dužni smo naglasiti da je svirka "porotnika" osigurana iz vlastitih sredstava udruge, budući se u dokumentu s financijskim planom događaja povodom predstojećeg Dana grada Križevaca, predstavljenom prošloga tjedna na sjednici gradskog poglavarstva, spominje da je događaj pokriven iznosom iz gradskoga proračuna.

Ulaz na koncert svima će biti slobodan, a za goste, forumaše i čitatelje, pripremaju se iznenađenja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.