Križevčanke osme u Hrvatskoj

Rukometašice Radnika osvojile su osmo mjesto u Hrvatskoj na završnom turniru postava U 15 u Poreču. U utakmici za sedmo mjesto izgubile su od Udarnika 16:25 (11:11) Za Radnik su igrale: Mia Šatvar, Hana Fržović 10 (2), Eva Bojko 1, Ena Pavlović 1, Eva Tremski, Lana Šoštarić, Marija Tukša 2, Nika Marenčić, Ema Horvat 2, Emanuela Haman, Ana Maksić, Nika Bedoić, Mia Topić, Morana Košutar. Trenerica je Marjana Fržović, a pomoćnica Leonarda Ljutić.

Prethodno su u razigravanju za poredak izgubile od Zeline 21:16 (16:8). U toj utakmici golove su postigle Fržović 11 (3), Horvat 3, Šoštarić 1, Haman 1 pogodak. Naše su mlade rukometašice u Poreču u skupini pobijedile Cetinu i Petason-Vranjic, a izgubile su od Podravke i Ivanića. U četvrtfinalu su poražene od Lokomotive. Sastav Dalmatinke je osvojio naslov prvakinja ispred Ivanića, Lokomotive i Podravke.

U Poreču se od 28. svibnja igra završnica državnog prvenstva za postave U 11 na kojoj će, također, nastupiti Križevčanke. U skupini su još: Rab, Split 2010, Ivankovo i Sesvete. Najbolja strijeklinja završnice prvenstva Hrvatske za postave U 15 bila je Hana Fržović iz ŽRK Radnik sa 71 pogotkom.

Vezano

Komentari su zatvoreni.