Križevački studenti u potrazi za poslom: Poziv poslodavcima da se jave Student servisu

Iz križevačke podružnice Student servisa javljaju kako na području grada postoji interes i zanimanje brojnih križevačkih studenata za poslovima koji se obavljaju uz posredništvo Student servisa. No, problem nastaje u tome što je ponuda poslova na području našeg grada relativno mala, a neki od poslodavaca možda nisu niti upoznati s pogodnostima koje pruža ovakva vrsta rada.

Stoga iz Student servisa Križevci pozivaju sve poslodavce da im se jave ako imaju potrebe za zapošljavanjem studenata na raznim povremenim i privremenim poslovima.

Poštovani poslodavci,

angažiranjem studenata posredstvom Student-servisa omogućujemo vam:

znatno manje troškove rada – ukupna davanja koja plaćate na neto-iznos zarade studenta iznose samo 18,00 % (troškove Student-servisa knjižite kao troškove poslovanja), brzo zapošljavanje studenata na raznim privremenim i povremenim poslovima, brzu i jednostavnu prijavu i narudžbu za posao – putem naših mrežnih stranica: http://www.scvz.unizg.hr/krizevci/student-servis/poslodavci/g97

Za sva dodatna pitanja ili eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na br. mob.: 091/2626-820, na tel. br.: 048/626-820 (ponedjeljak-petak; 7:00-15:00h) ili putem e-pošte: krizevci@student-servis.hr

Student-servis u Križevcima nalazi se na adresi I. Z. Dijankovečkog 12 (prizemlje Gradske uprave) – za primanje stranaka otvoreni smo srijedom od 10:00 do 14:00 sati, a ostalim radnim danima dostupni smo vam putem mob./tel./e-pošte.

Obratite nam se s punim povjerenjem ako imate potrebe za angažiranjem studenata.

Vezano

Komentari su zatvoreni.