Počeli 18. Križevački pedagoški dani

U organizaciji Hrvatskog pedagoško-književnog zbora – Ogranak Križevci, Međunarodne mreže sportskih djelatnika – Sportmeet i Agencije za odgoj i obrazovanje, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca počelo je održavanje 18. Križevačkih pedagoških dana.

Svečano otvorenje održano je u Velikoj dvorani Hrvatskog doma gdje se prigodnim riječima obratila članica Međunarodne mreže Sportmeet dr.sc. Marija Zegnal Koretić, ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca i predsjednik Hrvatskog pedagoško-književnog zbora Ogranak Križevci Dražen Bokan, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije Ana Mušlek te viša savjetnica za stručne suradnike pedagoge u srednjim školama i odgajatelje u učeničkim domovima u Agenciji za odgoj i obrazovanje Miljenka Galić koja je ujedno Pedagoške dane proglasila otvorenim.

U nastavku dana govorit će se o temama što kada naučiti, vježbanje i zdravlje osoba s invaliditetom, animacija kao doprinos motivaciji za učenje djece i mladih, a održat će se i radionice. Jedna od radionica bit će namijenjena djeci vrtićke dobi i nižih razreda osnovnih škola u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, a održat će se na Strossmayerovom trgu s početkom u 16,00 sati. 18. Križevački pedagoški dani završit će Učiteljskim balom u restoranu Vojarna.

Vezano

Komentari su zatvoreni.