Obitelji Seleš iz Bojnikovca u požaru stradala kuća

pozar-3_obitelj_seles_bojnikovecPožar koji je u nedjelju navečer zahvatio obiteljsku kuću obitelji Seleš u križevačkom naselju Bojnikovec uzrokovao je veliku materijalnu štetu, a stavljen je pod kontrolu u ponedjeljak oko 1:30 sati. U akciji gašenja su sudjelovala dva vatrogasna vozila Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Križevci te članovi Dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Veliki Raven i Trema Dvorišće kao i vatrogasci DVD-a Bojnikovec.

pozar2_obitelj_seles_bojnikovecKako saznajemo, zapaljenje dimnjaka je uzrokovalo požar koji se zatim proširio na ostatak kuće.
– Sreća da sam bila budna jer brzinom kojom je gorilo… neću niti pomišljati, rekla nam je majka Anita (33) utješna što se u toj nesreći nije dogodilo neko veće zlo. Ona i troje djece zbrinuti su kod bake u Tremi, a otac se uskoro vraća iz Irske, gdje se nalazi na privremenom radu.

pozar-1_obitelj_seles_bojnikovecObitelj Seleš zahvaljuje JVP Križevci što su tako brzo izašli na intervenciju, kao i svima koji su došli pomoći. Nakon ove velike nesreće neophodna im je pomoć u sanaciji krovišta i prostorija koje su nastradale u požaru, primarno građa za krovište i crijep, a novčane donacije mogu se uplatiti na njihov žiro-račun HR85 2402006 310106 7255 (Erste&Steiermärkische bank d.d).

pozar1_obitelj_seles_bojnikovec

Vezano
1 komentar
  1. Redakcija portala piše:

Komentari su zatvoreni.