Novi voditelj kurikularne reforme Matko Glunčić gost tribine na temu reforme obrazovanja

matko_gluncic_kurikul_reforma_matica_hrvatskaMATICA HRVATSKA Ogranak Matice hrvatske u Križevcima u ponedjeljak, 7. studenoga organizira tribinu pod nazivom O reformi školstva i kurikularnoj reformi.

Na tribini će govoriti doc.dr.sc. Matko Glunčić iz Zavoda za teorijsku fiziku, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu i voditelj Povjerenstva za unapređenje odgoja i obrazovanja. Tribina će se održati u Multimedijskom kulturnom centru Gradske knjižnice Franjo Marković s početkom u 18 sati. Moderator tribine je Renata Husinec.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS) imenovalo je Matka Glunčića voditeljem Povjerenstva za unaprjeđenje reforme odgoja i obrazovanja koje će analizirati provedbu mjera iz strateških i provedbenih dokumenata s područja predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja te pravnog i financijskog okvira za njihovu provedbu.

Matko Glumčić je rođen u Dubrovniku gdje je završio i srednju školu. Diplomirao je i doktorirao na Fizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u području biofizike. Zaposlen je kao docent na Fizičkom odsjeku PMF-a u Zagrebu, stručno se usavršavao na Max Planck institutu za kompleksne sustave u Dresdenu, Njemačka.(ePodravina.hr)

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Svaka čast gđi. Husinec za trud, da i mi u maloj sredini, dobijemo saznanja o reformi školstva i kurikularnoj reformi iz “prve ruke”.
    Već mjesecima gledamo- slušamo razne prijepore, pa me baš veseli da povežem ono što sam već čula i što ću dodatno čuti na predavanju.
    Svima uključenima u projekt, želim uspjeh i svako dobro.

Komentari su zatvoreni.