Bruno Katavić prvak, sestra Klara viceprvakinja države u karateu

Bruno_Katavic_KTC_karate_prvak_2015_Na državnom prvenstvu u karateu, koje se 5. i 6. prosinca 2015. godine održalo u Primorskom Dolcu, sportašica Karate kluba KTC Križevci Klara Katavić osvojila je srebrno odličje, dok je njen brat Bruno osvojio zlatno odličje i postao prvakom države, što mu je donijelo i plaman na europsko prvenstvo koje će se održati u Cipru početkom iduće godine.

Klara_Katavic_KTC_karate_prvak_2015Klara Katavić je izvrsnim borbama došla sve do finalne borbe, no nedostatak adekvatnih priprema uzrokovanih obavezama na fakultetu, uzele su danak i na kraju je morala stisnuti protivnici ruku te joj zaželjeti uspješan nastup u Cipru. Bruno Katavić je nastup na državnom prvenstvu, uz stvarno jaku konkurenciju, završio bez izgubljenog poena.

Bruno_Katavic_KTC_karate_prvak_2015__Malo tko se može pohvaliti da je finalnu borbu pobijedio “automatom” s 8 poena razlike i to u roku 45 sekundi! Nožnim tehnikama je jednostavno uništio protivnika i dokazao da izvrstan nastup na Svjetskom prvenstvu u Indoneziji nije plod slučajnosti nego mukotrpan rad pod ravnanjem trenera Tomislava Dvorskog koji nosi velike zasluge za povijesni uspjeh križevačkog kluba.

Bruno_Katavic_KTC_karate_prvak_2015

Vezano

Komentari su zatvoreni.