Križevački Radnik i Belupo Koprivnica dobili županijsku Zlatnu kunu za 2012.

Foto: metro-portal.hr
Foto: metro-portal.hr
Foto: metro-portal.hr

Gospodarsko vijeće Županijske gospodarske komore Koprivnica dodijelilo je priznanja Zlatna kuna za 2012. godinu. Na početku svečanosti predsjednik Gospodarske komore Koprivnica Miroslav Vitković pojasnio je kako se postaje kandidatom za ovu prestižnu nagradu:
– Prije svega to je isključivo izvrsnost u poslovanju, koja se vrednuje temeljem izračuna unaprijed utvrđenih pokazatelja. U ukupnoj ocjeni uspješnosti, osim pokazatelja poslovanja za prethodnu godinu, vrednuje se i ukupni poslovni imidž trgovačkih društava – njihov utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripradaju, kao i doprinos razvoju Županijskog gospodarstva u cjelini.
Tako su priznanje i plaketu za poseban doprinos u razvoju gospodarstva dobile tvrtka Dergez iz Podravskih Sesveta te Samita Komerc iz Koprivnice; najuspješnijom bankom proglašena je Podravska banka dok je ostale dobitnike pobrojao predsjednik Povjerenstva za dodjelu priznanja Julio Kuruc:
– Odlučili smo se da će u domeni malih tvrtki, ali velikih rezultata, to biti koprivnički Renotex; kod srednjih poduzeća odlučili smo nagraditi, prvenstveno, doprinos proizvodnji i izvozu našeg Hartmanna, dok smo se kod velikih tvrtki lomili, no ipak odlučili. Odlučili smo ravnopravno podijeliti priznanje Zlatna kuna: dobitnici su koprivnički Belupo te križevački Radnik.
Na nagradama su zahvalili predstavnici nagrađenih poduzeća. Dodajmo da je na svečanoj sjednici predsjednik Županijske gospodarske komore Miroslav Vitković istaknuo kako mu uskoro ističe četverogodišnji mandat te pozvao zainteresirane da se kandidiraju za čelno mjesto naše gospodarske komore.

Vezano
3 komentara

Komentari su zatvoreni.