Mladi ARG-ovci nižu uspjehe na natjecanjima

Mladi članovi Kluba radioorijentacije “Antena” Zajednice tehničke kulture Križevci započeli su prošlog mjeseca sezonu natjecanja u amaterskoj radiogoniometriji u kategorijama 144 MHz i 3.5 MHz koja se boduju za izbor članova ARG reprezentacije Hrvatskog radioamaterskog saveza. Na prvom ovogodišnjem Bilogorskom ARG festivalu 2013. koje je održano u blizini Bjelovara, ekipa KRO “Antena” postigla je odličan uspjeh osvojivši ekipno 4. mjesto.

Na otvorenom prvenstvu Istarske županije u amaterskoj radiogoniometriji „Istarska lisica 2013“ osvojili su ekipno 8. mjesto. Ovaj mjesec im još predstoji sudjelovanje na Otvorenom prvenstvu Ludbrega, na Otvorenom prvenstvu Zagreba i na otvorenom prvenstvu Međimurja, dok će se prvi vikend u lipnju na otoku Murteru održati prvenstvo Hrvatske. Mlade ARG-ovce priprema i na natjecanja vodi mentor Ante Starčević.

U Bjelovaru u kategoriji M14 odličan rezultat je postigao Domagoj Levatić osvojivši 1. mjesto (u sva tri natjecanja: Sprint, 144 MHz i 3.5 MHz bio je prvi), Marin Piskač (kategorija M19) i Dominik Sopić (kategorija M21) zauzeli su ukupno 3. mjesta, a Luka Anđelić (kategorija M21) osvojio je 5. mjesto. Patrick Kossi (kategorija M16) zauzeo je 3. mjesto u natjecanju 3.5 MHz.

Na „Istarskoj lisici 2013“ u kategoriji M14 Domagoj Levatić ponovno je pokazao svoju dobru pripremljenost osvojivši 1. mjesto. U kategoriji M16 Patrick Kossi osvojio je 5. mjesto, u kategoriji M19 Marin Piskač osvojio je 3. mjesto. U kategoriji s najvećom konkurencijom M21 Luka Anđelić zauzeo je 9. mjesto, a Dominik Sopić 11. mjesto.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.