Karatist Igor Vuković se vraća treningu

Križevački karatist i član Karate kluba Croatia iz Zagreba Igor Vuković, nakon teže prometne nesreće koja se dogodila početkom prosinca prošle godine, vraća se punom treningu i dalje ima velika očekivanja bez obzira na sve zdravstvene probleme. Naime, već ga dvije godine prati ozljeda za ozljedom i sputava ga u njegovim velikim ambicijama u karateu. Posljedice prometne nesreće najviše su utjecale na lijevo rame, rupturom tetiva rotatorne manžete, no kako je operacija izbjegnuta potpuni oporavak nije moguć u samo pet mjeseci.
– Osjećam se za sada dobro, iako još osjećam bol u lijevom ramenu, željan sam treninga te žara u borbi jer taj osjećaj mi izuzetno fali, istaknuo je ovaj dvadesetosmogodišnji Križevčanin.

Zbog posljednje ozljede ove je godine propustio mnoga natjecanja za koja se pripremao dvije godine, od državnog prvenstva do velikih međunarodnih turnira i samog svjetskog prvenstva, no nekako se, napominje, pomirio s tom činjenicom te stisnuo zube i krenuo dalje:
– Nadam se da ću se vratiti što prije u dobru formu kako bi se kvalificirao na određene jake turnire te postigao još ove godine neke bolje i ozbiljnije rezultate, zaključuje Vuković.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.