Visok poraz KTC-a na otvaranju sezone

Rukometaši KTC-a iz Križevaca su u 1. kolo 2. HRL – sjever visoko su poraženi. U prvoj utakmici odmah su išli na gostovanje, i to u Vidovec, glavnom kandidatu ove sezone za prvu poziciju u prvenstvu. Očekivanja su bila odraditi što bolje utakmicu i vidjeti gdje Križevčani jesu i kako mogu igrati na gostovanju, jer je u dosadašnje dvije drugoligaške sezone to bio problem.  Da je domaćin sve uradio kako bi ove godine bio najbolji dalo se vidjeti čim se ušlo u dvoranu. Publika je popunila sva mjesta na tribinama, a još se i na parketu postavilo nekoliko redaka stolica za uzvanike.

Sve to je bilo popraćeno nastupom domaćih mažoretkinja, voditeljicom programa i skupinom djevojaka iz Varaždina koje su svojim programom dizale atmosferu.
Početak utakmice, ravnopravan i rezultat se dugo nije mijenjao, makar su gosti čak imali više prilika, no izostala je realizacija. Rezultatski je to izgledalo ovako – domaćin poveo 2 razlike i jednostavno nije ni u jednom trenutku dao priliku gostima da se približe, već je postepeno povećavao gol razliku u svoju korist. Igrački gledano ipak je bila  malo drugačija slika, igrači Vidovca nešto su konkretniji, ali  po prikazanoj igri, nikako ne i kvalitetniji sastav. Pobjednika je odlučilo nekoliko neprisiljenih i brzopletih pogrešaka Križevčana i njihova katastrofalna igra s igračem više. Novi trener KTC-a Ivan Šimonek je postavio igru koja bi mogla parirati protivniku, no nažalost nekoliko igrača nije dalo dovoljan i očekivan doprinos. U igri je falilo malo neuigranosti, što možemo pripisati i nemogućnosti  treniranja u križevačkoj dvorani veći dio priprema ovoga mjeseca. Poraz je rezultatski neugodan ali već sljedeće kolo, koje se igra kod kuće protiv ekipe AG DINASA, može se pobjedom to ublažiti.

 

RK“VIDOVEC“ – RK“KTC“ 31:21 (15:10)

 
KTC: Benković, Šignjar, N. Predojević 3, Pavliček, Zrakić, Kraljić 1, R. Predojević 6, Čorda 6(5), Taras 1 K. Hunjak 3, Vuković, Višnjević, M. Hunjak, Augustinčić, Paripović 1, Šporer. Trener: Ivan Šimonek.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.