Danas križevački kuglači ruše prve čunjeve u sezoni

Na gradskoj kuglani u Koprivnici, kuglači KK “Elektre” Križevci odradili su i posljednji trening u sklopu priprema za sezonu 2009/10 u 3. HKL. Prema mišljenju trenera Knapića, rezultati igrača su odlični i ekipa je spremna za lov na bodove u svojoj drugoj natjecateljskoj sezoni. Podsjetimo, prošle godine, križevački kuglači nisu imali gdje trenirati do samog početka sezone. Odradili su tek tri treninga i to samo zahvaljujući dobroj volji trenera KK “Bjelovar” Josipa Košutića, koji im je ustupio termine treninga svojih igrača.

Uz silne poteškoće, “Elektraši” su sezonu završili na izvrsnom 6. mjestu ljestvice od ukupno 14 klubova sjeverozapadne Hrvatske. Ove sezone u klubu očekuju još bolji plasman.
Rezultati priprema bit će vidljivi već danas, kad sezonu otvara utakmica klubova-prijatelja. “Elektri” Križevci u goste dolazi “Elektra” Varaždin, stariji imenjak, koji je na obje utakmice prošle sezone ostao kratkih rukava.
Varaždinci ovu sezonu igraju na novoj kuglani, pojačali su se s nekoliko kvalitetnih igrača, te sada logično traže uzvrat za poraze iz prošlosti.
Knapićeva šestorka (Posavec, Tkalec, Šimatović, Sanković, Kirin, Kadović) i zamjene (Knapić, Pernjak) će sve napraviti da im to ne uspije i da prvi ovosezonski bodovi dođu u Križevce.
Gledatelji koji se u 18 sati zateknu  na gradskoj kuglani u Koprivnici sigurno će vidjeti zanimljivu i do zadnje kugle neizvjesnu utakmicu.
Na žalost, takve utakmice će križevačkoj publici do daljnjega ostati nedostupne.
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.