P.O.I.N.T. medijski prodire u Dalmaciju

Danas će se za Križevce čuti u radijskom eteru od Šibenika do Ploča na 90.5 MHz FM, na Visu na 93.4 MHz i na Hvaru na matičnoj frekvenciji 88.2 MHz. Frekvencijski je to pojas Regionalne radio-mreže koja emitira program hvarskog Free For Radio (FFR), u čijoj emisiji "Civilka" će danas u 14 sati gostovati tajnik udruge P.O.I.N.T. i glavni urednik nezavisnog križevačkog portala Sergej Novosel. Slušatelje tog dalmatinskog etera zanimaju posebnosti urbanih projekata i nezavisnog djelovanja udruge u maloj kontinentalnoj sredini, uz obilježavanje ovogodišnjeg Svjetskog dana aktivizma mladih i 3. rođendana portala Križevci.info. Program FFR-a emitira se i putem interneta pa zainteresirani mogu danas poslušati o civilnoj sceni u Križevcima.



Free For Radio
je u eteru od 2. lipnja 2007. i emitira se iz grada Hvara, s ciljem oživljavanja otočke svakodnevice, pružanja što bolje i brže informacije te zabave otočana i njihovih gostiju. Dok u sezoni emitiraju program za turiste i njihove potrebe, izvansezonski program dočarava "zimski" život na otoku, s mnogo aktualnosti i vijesti o kulturi i baštini, uz njihov slogan "Neka se u svaki dvor sluša Radio Free For".

O popularnosti niti godinu dana emitiranog FFR-a govore i podaci o slušanosti stanice putem web-portala "Moj Radio" koji obuhvaća radijske postaje područja bivše Jugoslavije, gdje je FFR u ožujku zauzeo treće mjesto s 17941 zahtjevom korisnika, odmah iza Slobodne Evrope i B92, dok na pobratimskom portalu "Cro Radio" bilježi prvo mjesto po slušanosti koji za prošli mjesec iznosi 14489 zahtjeva korisnika.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.