Plava trava zaborava uvodi u godinu KŽ- promjena

Od stare godine, koju će mnogi od njih htjeti i zaboraviti, Križevčani će se najpovoljnije rastati na središnjem gradskom trgu uz pomoć zagrebačkih veteranskih zabavljača iz benda Plava trava zaborava i mladih domaćih izvođača. Osim popularnih glazbenih uspješnica građani će vidjeti vatromet i besplatno popiti pjenušac, a u prvim trenucima Nove godine zdravicom i čestitkom će im se po običaju obratiti i gradonačelnik Branko Hrg.

Za organizaciju javnog dočeka 2008. godine grad Križevci je utrošio oko 50 tisuća kuna. Žele li poseban odnos i gostoprimstvo, građani moraju na vrijeme rezervirati i platiti mjesta u restoranima, a jedan od izbora je KTC-ova Klara. Po cijeni od 169 kuna po osobi u KTC-u daju piće, dvije večere koje uključuju sir i vrhnje, odojak i tortu te zabavu sastava Šliperi. U hotelu Kalnik se pak najluđa noć može provesti uz grupu Ines i dvije bogate večere, što košta 230 kuna. Za mlade je u Klubu kulture osiguran, stoji u oglasu, švedski stol i norveški stolac, svira se disco, rock i domaća glazba te služi jeftini pjenušac.

Doček nove godine slavi se i u različitim ugostiteljskim objektima gdje se ponuda zabave svodi na šarolik izbor glazbe i narezaka. Sudeći po nezapamćeno velikom proračunskom kolaču donesenom na ovotjednom Gradskom vijeću, iduća bi 2008. godina Križevčanima trebala biti obilnija i bogatija od aktualne.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.