WineViP Event – vrhunski spoj hrane i pića diljem Hrvatske i u 2024. godini

Wine ViP Eventi održani u 2023. godini bili su od svih do sada održanih u sedam godina najbolji eventi. Prema najavama i vrlo velikom interesu partnera kao i gostiju očekuje se da će eventi u 2024.godini biti u najmanju ruku fantastični.

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (vlasnika raznih ugostiteljsko turističkih objekata i njihovih djelatnika – Managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista…) te proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Dantes sa svojim timom agencije odlučio se baš danas na ovaj za njih vrlo poseban dan i 19-ti rođendan agencije podijeliti sa javnošću informaciju o dogovorenim terminima pet Wine ViP Evenata u 2024.godini.

Na traženje partnera VIP Evenata organizator se odlučio termine evenata malo pomaknuti u veljaču. Razlog leži u tome kako bi vinske karte i jelovnike ugostiteljskih objekata sudionika evenata obogatili delicijama (vinima, likerima, rakijama, sirom, ribom, mesom, pršutima,…) partnera Wine ViP Evenata.

Dogovoreni gradovi, datumi i hoteli su:

  • Split Hotel Amphora 21. veljača 2024. (srijeda)
  • Zadar Hotel A mare 23. veljača 2024. (petak)
  • Rijeka Hotel Bonavia 28. veljača 2024. (srijeda)
  • Poreč Valamar Diamant Hotel 06. ožujak 2024. (srijeda)
  • Zagreb Hotel Antunović 12. ožujak 2024. (utorak)

Iduća, 2024. godina je nastavljanje tradicije koja traje osmu godinu (od 2017.-te) i do sada organiziranih 32 Wine ViP Eventa diljem Hrvatske. Organizator ostaje „vjeran konceptu posebnosti” a to je da će u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima sudionicima omogućiti besplatno: ulaz, degustacije, predavanja, radionice i edukacije kao i gastronomske degustacijske prezentacije.

Ono što Wine ViP Evente čini posebnim i drugačijim u „moru raznih kvalitetnih događanja” diljem Hrvatske su emocije, vrhunske edukacije i pozitivna energija i sinergija svih sudionika događaja.

U izlagačkom dijelu ograničen je broj izlagača, a organizator veliki naglasak daje hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.
Događaj je usmjeren na goste restoratere, hotelijere te općenito na HoReCa sektor i naš turizam.

Dantesovi eventi uvijek imaju i humanitarnu notu, a ove godine biti će to iznimno posebna humanitarna priča u kojoj će svi sudionici moći pokazati svoju humanost. Organizator više od toga nije otkrio osim da će i ove godine eventi imati velike novosti, a jedna od najvažnijih je ta da će biti puno više vremena za druženje na eventu.

Gosti na eventu će moći uživati u osam enogastronomskih radionica i prezentacija a koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica, svi gosti imati priliku družiti se, degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Od samih početaka još od 2017. te godine potporu projektu daju pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede, a iznimno važan partner je Hrvatska turistička zajednica, županije i gradovi domaćini i njihove turističke zajednice, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Organizator poziva sve zainteresirane potencijalne partnere i izlagače kao i dosadašnje partnere i izlagače (vino, likeri, meso, sir, riba, ugo oprema i proizvođače raznih kvalitetnih proizvoda) koji žele biti dio ovih vrlo kvalitetnih evenata mogu se obratiti iskazanim interesom i upitom za suradnju direktno na email: info@dantes.biz


Vezano

Komentari su zatvoreni.