Na Future Hubu održana prva radionica socijalnih vještina

Na Future Hubu održana je prva od predviđenih 12 dvodnevnih radionica socijalnih vještina, a tema je bila Jačanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Radionica je privukla brojan interes te je 12 polaznika kroz šest školskih sati raspoređenih na dva dana moglo naučiti nešto o spomenutim temama.

Ciljevi ove radionice bili su:

• Razumjeti važnost dobre komunikacije u osobnom i profesionalnom životu
• Osvijestiti da je dobra komunikacija pretpostavka dobrih međuljudskih odnosa (sprječava da dolazi do nesporazuma i sukoba, a kada su sukobi već tu, ona je most za njihovo rješavanje)
• Razviti / poboljšati komunikacijske vještine
• Razviti / poboljšati prezentacijske vještine

Edukacija je slijedila pristup neformalnog obrazovanja uz korištenje kombinacija različitih interaktivnih metoda prilagođenih samim korisnicima. Kroz dva dana polaznici su imali nekoliko grupnih i individualnih vježbi, gdje su na praktičan način mogli usvojiti stečeno teorijsko znanje na ovoj radionici.

Bila je ovo prva od predviđenih 12 radionica socijalnih vještina u sklopu projekta Future Hub Križevci. Nakon završetka radionice, svim su polaznicima izrađeni i podijeljeni certifikati o uspješnom pohađanju radionice.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.