Koncert godine u Križevcima: Trostruki dobitnik Porina nastupa u Hrvatskom domu

Ušli smo u treći tjedan 16. Culture Shock Festivala, a on će ujedno biti i najbogatiji sadržajem.

Četvrtak i petak rezervirani su za tribine Dunje Mazzocco Drvar i Marka Rakara, dok će subota biti krcata sjajnim sadržajima. Očekuje nas likovno – edukacijska radionica pod vodstvom Ines Ignjačić, koja će, potom, otvoriti i izložbu o mentalnom zdravlju. Pored toga, u subotu je na rasporedu i program koji se trebao održati prije dva dana, ali je odgođen zbog kiše. Radi se o Danima otvorenih vrata Udruge P.O.I.N.T., te koncertu Luke Baričevića. Oba događaja zbiti će se u dvorištu iza Gradske Knjižnice Franjo Marković, tik uz pozornicu nekadašnjeg ljetnog kina.

Subota nam donosi i koncert J.R. Augusta (3. listopada u Velikoj dvorani Hrvatskog doma), glazbenika svjetskog kalibra i trostrukog dobitnika nagrade Porin, na ovogodišnjem je izdanju dodjele nagrada postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku.

J.R. August u Križevce dolazi sa zborom i saksofonistom, Early Bird ulaznice po 30 kuna su rasprodane, a preostali kontingent ulaznica dostupan je već od 40 kuna, što je i dalje pristupačno za vrhunski glazbeni događaj poput ovog. Ulaznice se mogu kupiti isključivo online putem sustava Entrio, a možete ih kupiti OVDJE.

Nedjeljni dio festivala rezerviran je za drugu po redu Akciju čišćenja Ratarske šume, koju će podržati i Čisteći medvjedići. Akcija se provodi od 11-15 sati, a u slučaju lošeg vremena pomiče se za tjedan dana.

Nedjeljna večer rezervirana je za kino projekciju filma ‘Bog postoji, njeno ime je Petrunija’, a ulaz je slobodan.

Organizator festivala je Udruga P.O.I.N.T., a pokrovitelji su Grad Križevci i Ministarstvo kulture.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.