Počinje 2. Robin ljetno kino: U 21 sat pogledajte prvu ovogodišnju projekciju

Danas počinje 2. Robin Ljetno kino na Nemčićevom trgu. U organizaciji grada Križevaca i Pučkog otvorenog učilišta Križevci te pod sponzorstvom Robin trgovina, tijekom cijelog ljeta moći ćete uživati uz filmske večeri petkom od 20:30 sati.

– Iznimno nam je drago što će naši sugrađani drugu godinu za redom zajedno moći gledati hit filmove na otvorenom. Pozivam sve sugrađanke i sugrađane da dođu na Nemčić, podrže ovaj projekt i uživaju u kinu pod zvjezdanim nebom! – rekao je Danijel Šaško, dogradonačelnik Križevaca.

Otvorenje Robin ljetnog kina, uz veliki zabavan dječji event, upriličeno je danas od 17:00 kada su se najmlađi proveselili u dvorcu i toboganu za skakanje, sjedenju u divovskim stolicama, plesu s maskotama itd. U 21:00  gledat će se crtić Hotel Translyvania 3: Praznici počinju. Prvi od četiri crtića koliko će ih ove godine biti prikazano.

Iz ovogodišnjeg programa svakako treba izdvojiti prikazivanje dva hit filma iz prošle godine, Bohemian Rhapsody o Freddy Mercuryu i grupi Queen te A star is Born s Lady Gagom i Bradley Cooperom. Također, valja naglasiti kako su sve projekcije besplatne.

 

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.