Ivan Tomas produžio ugovor i sljedeće dvije sezone trenirat će Zabok

Ivan Tomas produžio je vjernost sa Zabokom na još dvije godine, potvrdio je za portal Basketball.hr Dragutin Črnjević, alfa i omega zagorskog kluba.

Tomas je uspješno vodio momčad kroz netom završenu sezonu te preuzeo na sebe odgovornost u trenutku kada je klub iznenada ostao bez prvog trenera. Podsjetimo se, na poziv Cedevite Ivan Perinčić se priključio stručnom stožeru Cedevite, prvo kao pomoćnik Sita Alonsa, a potom i Slavena Rimca. Njegovo mjesto zauzeo je Križevčanin koji je radio sjajan posao i u doigravanju prvenstva Hrvatske ispao je u četvrtfinalu od Cibone. Iako su izgubili obje utakmice od novog prvaka, treba reći kako je Zabok pružio izvrstan, čak i iznenađujuće dobar otpor Zagrepčanima.

Ivan Tomas se nakon odlične igračke karijere trenerski kalio u mlađim uzrastima Cibone, a potom i u seniorskom pogonu gdje je bio pomoćnik Anti Nazoru. U periodu na klupi Zaboka trenirao je svoju braću, Marka koji je odigrao dvije utakmice prije nego je potpisao za turski Gaziantep, kao i najmlađeg Luku, koji je također u razgovorima oko ostanka u Zaboku.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.