Večeras prvi TEDx događaj u Križevcima – TEDxKriževciLive

Netom pokrenut program lokalnih, samostalno organiziranih TED događaja pod nazivom TEDxKriževci organizira prvi u nizu okupljanja večeras, u četvrtak, 27. travnja 2017. u križevačkom Klubu kulture pod nazivom TEDxKriževciLive. Riječ je o inspirativnom večernjem druženju u centru Križevaca na kojem će biti prikazani odabrani govori s ovogodišnje TED konferencije koja traje od 24. do 28. travnja u Vancouveru.

– Ulazak na događaj u 19:30 sati je slobodan, stoga nam se pridružite i pogledajmo zajedno odabrane TED 2017 govore, pozivaju organizatori iz križevačke udruge P.O.I.N.T.

Na ovogodišnjoj globalnoj konferenciji TED preko 70 govornika iz čitavog svijeta s publikom dijeli govore o dubokim znanstvenim i psihološkim istraživanjima i zaključcima, budućim izumima koji će na nas imati veliki učinak, liderstvu, najnovijim medicinskim postignućima, vještinama koje će nam koristiti u budućnosti te uravnoteženome okolišu, pomiješanih s dozom povijesne mudrosti. Neki su od govornika: psiholog Adam Alter, šahist Garry Kasparov, predsjednik Svjetske banke Jim Yong Kim, rabin Jonathan Sacks, tenisačica Serena Williams i mnogi drugi.

Tema ovogodišnje #TED konferencije je „THE FUTURE YOU“: kako poticati osobno učenje, rast i osnaživanje uz sve promjene u svijetu koje se oko nas događaju. Program konferencije organiziran je u nekoliko tematski povezanih cjelina: One Move Ahead; Our Robotic Overlords; The Human Response; Health, Life, Love;  Mind, Meaning; Planet, Protection; Connection, Community; Bugs and Bodies, It’s Personal, Tales of Tommorow; The Future Us. Detaljne informacije mogu se pronaći na njihovom web sjedištu, uključujući program, biografije govornika i nazive govora.

Vezano

Komentari su zatvoreni.