Obavijest o naplati parkiranja

Parking Križevci - parkiranje naplata

Iz gradske uprave stigla je obavijest za građane da od 01.12.2015. godine ponovo počinje naplata parkiranja u gradu Križevcima. Godišnje i polugodišnje parkirne karte izdane od bivšeg koncesionara vrijede.

Parkiralište na Trgu bana Lackovića uređeno je ove godine u okviru projekta ”BA biking”, kojega sufinancira Europska unija kroz IPA prekogranični program Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. te se parkiranje na navedenom parkiralištu ne naplaćuje.
 
 
 
 
 

20 godina CSF
Vezano
7 komentara
  1. OGORČENI GRAĐANIN piše:

    Dvorac d.o.o. Mladine, susjedi od grad…., vlasnici Deduš i Čapek, prihod u 2013 1.200.000,00 Kn, pametnom dosta. Postavlja se pitanje ko plaća uređenje parkirnih mjesta, a tko “pobire vrhnje” od parkinga. Zdravorazumski, koncesionar može zadržati 20% prihoda, ostatak gradu, samo je caka u tome da se omogući pojedincima kapitalna dobit koja se poslije mora malo zaliti i zajisti s ekipom, u biti kapitalizam za stoku sitnog zuba………..

  2. tomba piše:

    kaj i ono na starom placu se naplaćuje…nije asfaltirano,nisu izvučene crte itd. itd….sramota

  3. presvetli piše:

    Nakon kaj je grad (pretpostavljam zakonito) našel koncesionara (valjda istoga jer novi bi delal na svojo infrastrukturi), pretpostavljam da je info pušten u lokalnim NN , ali sa 01.12. još nije prošel vakacio legis tak da kazne naplačene 01. su upitne zakonitosti

  4. IH piše:

    BA Biking projekt pa uređeno parkiralište za aute? Jel zna netko gdje se može naći tekst i budžet tog projekta tj. na što je bilo planirano trošenje novaca? Ovo mi se čini da ne ide baš skupa…

  5. ivan ivek piše:

    Jer su uhljebi opet došli do parkirališta uređenih našim novcem pa opet mogu derati građane…

  6. snjezana piše:

    Lopovi neznaju citati i otvorit oci samo kazne znaju napisati i onda uredno se ne javljati na telefon !!!!!

  7. Neno Bosnjak piše:

    a šta do sada se nije naplačivalo ili su se naplačivale samo kazne za parking

Komentari su zatvoreni.