Gradska oporba zatražila “Tematsku sjednicu Gradskog vijeća”

Križevačka oporba

Na e-mail redakcije stigao nam je zahtjev ujedinjene križevačke oporbe, čiji tekst donosimo u cijelosti, a potpisnici istog su svi oporbeni vijećnici u Gradskom vijeću.

Poštovani!

Tražimo od predsjednika Gradskog vijeća Grada Križevaca da na temelju članka 20. Statuta grada Križevaca („Službeni vjesnik grada Križevaca“ broj 4/09 i 1/13) i članka 58. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Križevaca („Službeni vjesnik Grada Križevaca“ broj 5/09, 1/13, 1/14 i 2/14) sazove

Tematsku sjednicu Gradskog vijeća Grada Križevaca

Za sjednicu predlažemo sljedeći dnevni red:

1. Stanje u Komunalnom poduzeću Križevci

Obrazloženje:

Potaknuti nesnalaženjem gradskog vodstva i vodstva Komunalnog poduzeća Križevci u rješavanju problema vezanih na izdvajanje poslova u distribuciji vode ( zbog čega se vode sudski sporovi ) i mogučnošću da građani više neće piti vodu iz kalničkih izvora tražimo predsjednika Gradskog vijeća Grada Križevaca Dragutina Guzalića da sazove tematsku sjednicu pod nazivom „Stanje u Komunalnom poduzeću Križevci“.

Na istoj sjednici tražimo sve odgovore od direktora Komunalnog poduzeća Gorana Gregureka, koji su traženi na ranijim sjednicama vijeća, koji se tiču izgradnje teniskih terena, isplatu nagrada direktoru Komunalnog poduzeća i troškova reprezentacije za 2013. i 2014. godinu.

Na sjednici očekujemo obrazloženje ovakvog stanja u Komunalnom poduzeću od gradonačelnika Grada Križevaca Branka Hrga i direktora Komunalnog poduzeća Križevci Gorana Gregureka.

Predlažemo da se na tematsku sjednicu Gradskog vijeća pisanim putem pozovu članovi Nadzornog odbora Komunalnog poduzeća Križevci i načelnici općina Sveti Ivan Žabno, Sveti Petar Orehovec, Gornja Rijeka i Kalnik. Važno je da čujemo i njihova razmišljanja o cjelokupnoj problematici kako bi došli do najkvalitetnijeg rješenja za poduzeće od iznimne važnosti za naš grad.

S poštovanjem!

Oporbeni vijećnici u Gradskom vijeću grada Križevaca

 

 

 

Vezano
9 komentara
  1. mirko piše:

    e stvarno, koji likovi i jedni i drugi, žalosno, žalosno, žalosno.

  2. cvrčak cvrci piše:

    a koji je ovaj kraj piciga??u biloj majci

  3. Fora piše:

    Tomislave Katanoviću, a ti Voliš Križevce, onda ne bi sjedio za vrijeme radnog vremana i piskarao po blogovima i portalima i pokušavao ismijavati druge ljude, već bi radio za dobrobit Križevaca, kao recimo u LAGu Prigorje, ako se ne varam, tamo si ostavio “dubok” trag.
    I lijepo ti je rekao Vuković da ga ministarstvo nije smijenilo zbog revizijskog nalaza, već zato što je zaposlio polupismenog pročelnika za društvene djelatnosti Branka Hrga, bez odgovarajuće stručne spreme. Majdak će ti biti protukandidat na izborima i buduću križevački gradonačelnik, to si dobro zapamti danas, dvije godine prije izbora 🙂

  4. Laura piše:

    Šteta je za grad što je Branko pretvorio Tomislava u svog bespogovornog slugu. Jasno je da grad nema perspektive s politikom slušanja i dodvoravanja. Grad je mrtvilo blokiranih građana i na to ne smijemo samo šutjeti.

  5. Siniša piše:

    Katanović mlad i obrazovan ti je tvoj mentor vuk s ministarskom plaćom

  6. Volim Križevce piše:

    Ak je ovo na slici ta famozna oporba onda želim Vuku dobro zdravlje i dugu karijeru. 🙂
    Dva propala bivša gradonačelnika (Vukovića smjenilo Ministarstvo uprave zbog revizijskog nalaza, a Roku građani na izvanrednim izborima zbog financijskih dubioza u kojima je ostavio grad).
    Picig koji je do jučer bio gorljivi HDZovac, kandidat HDZa na izborima, a za par mjeseci sjedi u SDPu i nastupa sa novim “istomišljenicima” ???
    A simbol budućnosti i novih ideja su valjda Ivek Majdak i Slavek Konfic ?!?! 😀

    E moji Križevci…

    Pa gdje su mladi, obrazovani ???

    1. Milica piše:

      Pa kaj imaš protif Majdaka?

    2. Siniša piše:

      Katanović sedi još malo gore pak čekaj dok ti šefove peljaju u remetinec

    3. dugi piše:

      nove ideje su husinčevkine gaće s čim se bavi gradska uprava hihihi

Komentari su zatvoreni.