Majdak: Hrg mi prijeti već mjesecima

HSS_697211S1_jutarnji_Branko_Hrg_Ivan_Majdak

Križevački gradonačelnik Branko Hrg (HSS) kazneno će prijaviti Ivana Majdaka, predsjednika križevačkog SDPa, stoji u najavi konferencije za medije koju je gradonačelnik Hrg uputio medijima, a sazvana je za srijedu, 7. siječnja u 10 sati u Gradskoj upravi.

Kaznenu prijavu će podići zbog nanošenja štete ugledu, časti i dostojanstvu gradonačelnika Grada Križevaca i njegovim suradnicima, iznošenjem neistinitih činjenica i laži u vezi s isplatama darova za novorođenčad, stoji u dopisu.

Osim kaznene prijave, podiže se i tužba protiv Ivana Majdaka, predsjednika križevačkog SDP-a, o čemu će detaljnije biti govora na samoj konferenciji za medije.

Ivan Majdak je rekao kako mu Hrg tužbama prijeti već nekoliko mjeseci putem raznih medija.

– Ne znam koji su njegovi navodi, ali jedva čekam da dođe do te tužbe, pa da napokon sjednemo u sudnici i riješimo problem, a ne da se prepucavamo preko novina. Na podnošenje tužbe Hrga je vjerovatno ponukao loš izborni rezultat u Križevcima (za predsjednika države, op.a.) pa sada traži medijski prostor kako bi skrenuo pozornost javnosti s te činjenice – rekao je Majdak, te dodao kako se najavljene tužbe ne boji. (GP)

20 godina CSF
Vezano
17 komentara
  1. Zujko piše:

    joj a da zaboravih, danas ti je Bozic pa te pustili na vikend

  2. Zujko piše:

    Marksisticka borba, kaj cuvari u ustanovama danas ne rade kad si ti opet vani?

  3. marksistička borba piše:
  4. Josip piše:

    Hrg je bolestan

  5. Zujko piše:

    hahahahahahahaa, kaj su popušili? Nije im pomoglo niti navijanje Hrga, Korena, Gregureka i Vučine. Baš me zanima kakve je face imala elita. Kaj na kraju ostala Demokroacija a ispali ovi od lopine? Sad budu Hrg i Koren dolazili gledati Piciga 🙂

    1. Kmer piše:

      A mn bude izvještaval uživo

  6. Kmer piše:

    Vele da se tragedija dogodila na turniru u dvorani… Z.M. je ispal na pošten način, suci su bili ok, a nije bilo pernatog novinara tzv. moj patak, čiji potpis možete naći u novinama kao (mn) da mu suze obriše i da si idole tješi…

  7. mojpatak piše:

    „Istina o autobusu(ko ono nekad On the Buses)!
    Tijekom jutra 2.1.2015. iz ESDerP-e ludnice, pobjegla su tri redikul luđaka, redom M.I. drug Dobrrrdaaan, Pici i Sob AJO. Nažalost u mjesec dana liječenja u ustanovi njihovo zdravstveno stanje ostalo je nepromijenjeno. Štoviše Drug Ivo, Pici i AJO uspjeli su se posvađati i oko toga tko je kome ljepši, Ivo Josipović ili Milan Kujunđić( dijagnoza napreduje u smjeru seksualne disfunkcije, koja objašnjava mržnju i šovinizam istih spram žena, u piskaranju po blogu i pri napadanju kandidatkinje). Na dijagnozu se također nadovezuje sindrom malog pimpača( raspravljali tko ima najmanjeg, smirio ih je čuvar Ozren rekavši im da se od njih tri ne može napraviti jedan normalan – oni mislili pimpek, a Ozren čovek).
    Poboljšanje je uočeno kod Picija, a u vezi plavuše, jer se mali gospon zasral kravate i svalil sve na Dooobrrrdaaanna. Kako normalno u svijetu revolucionara, većina su pokakanci.
    Dosta o liječenju redikula, nego da se vratimo na bit. Tri purana pobjegla su mislivši da u Križevce po peti ili šesti put u zadnjih pola godine dolazi precjednik Josipović. Pici ga je želio upozoriti, kao istinoljubivi nezavisni političar tipa npr. g.Kešera, da nije u redu da u Križevce dolazi već 6. put za novce poreskih obveznika, a još nije došao u Erdovec jesti štruklje i potpisati ugovor za sponzoriranje Demonkreacije, volonterske udruge bez volontera. Naime, malog gospodina muči što su mu se izlizale potpetice i koljena, a nije uspio iskamčiti božićnicu od sponzora uz objašnjenje da nije zidar već plaćeni novinar.
    Dooobrrdaaan je uzeo najlon kesu u koju je htio uloviti i konzervirati ljepotu i pamet precjednika. Želio mu je i ukazati na to da mu domoljublje stoji ko piletu sise i da radije nastavi kampanju u jerdevcu sa triom i Za(m)piom.
    AJO je imao velike planove sa Kujunđićem( iskreno dal se nasadit Piciju i Kararoki), no kao stara iskusnjara još iz dana I. Pašalića( naime oni i Pici još se i danas glože oko toga jer je Pici podržao Ivu, a on Ivića), čovek se htel ponudit precjedniku Josipoviću za savjetnika, jer si u zadnje vreme misli da kaj bu racku s bedakom Picijem koji bi furt pripovedal sam o masniiiim štruukljima i potpeticama, a nije se ni iskazal u srazu sa kravatom, nakon koje više ne filozofiraju o podjeli seksualnog plijena nakon izbora, nego sam kleče i fafaju.
    I tako vam je trio-rio, puran-zampio krenuo na skup u Križevce. Došavši u grad bili su oduševljeni veličinom i ozračjem. Uzeli su svaki par kobasica u ruke, i još nekoliko u džepove kaputa. Napunili su termosice vinom i krenuli navijati: Ivooo, Iviiić!!! Ljudi su ih pogledavali u čudu, no gradske redikule svi znaju, pa su im veselo odmahivali zastavicama, misleći da zazivaju jednog među njima. Jedan je lepi Ivo, kak štrukelj v želucu, on navek je v srcu mom!!! , pjevaše dvojica, a treći vikaše: Ivić, Ivić, Ivić, jaaaa i kladionicaaaaa!!! I tko zna koliko bi dugo performeri nastupali da među mnoštvo nije došla Ona. Zapljeskali su i oni, no… onda su skužili… Nju.
    Kaj sad, niš od nofcof, nem pekel štrukljof, mislil si je Pici. Niš od janjca pri Habijanca, tužan si je bil D Puran. I dalje bum moral biti pobočnik Piciju, škrgutal je Ajo razgibavajući usne.
    Fkrrrali bumo joj bus, viknul je D Puran i zapjeval himnu: Dooobrrrdaaan, dignem nos i prdnem ko purrran!!! Za mnom Purrrrannniii!!! Od prdeca D Purana kao pokošen pade vozač plavog autobusa, te Im dade gas uz brijeg. I tko zna do kuda bi stigli, da ga fafanje jednog od pomagača ne omete u promjeni brzine, on zakoči, lijepo se vide crvena stop svjetla na fotografiji, te ih zablokiraše presretači. Fotografiju gorepostavljenu ukrali su isti pacijenti s mog službenog mobitela za medicinsku dokumentaciju. No nebitno, nek su nam pacijenti u svojim krevetima i pišaju u guske.
    Sretnu vam Novu želi vaš Doktor!“
    http://i61.tinypic.com/x2qx6q.jpg

    1. Karla piše:

      Čini mi se da se Branko malo pogubio…

    2. Zujko piše:

      pernati, kaj ti je gazda sazval konferenciju sutra zato kaj je pravoslavni Božić ili zato kaj je kreten?

      1. Kmer piše:

        Joj Mauricijo, daj se skuliraj… Steže se obruč na RKŽ i sad tu izigravaš… Daj prejdi do Visa strgni jednu, a ak nemaš bum ti ja otprl računa tam… A ak treba budemo i u kateceju rešili koju žiletu… I okani se tih priča da te se familija ne srami… Sva sreća dva su u zagreb pobegli, pa ih tolko ne sramotiš, ali mi je žal ostatka…

  8. pero perić piše:

    ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooocrveni kmeri pišite………………………ode yusipović i vi s njim

    1. Kmer piše:

      Aha… Sad mi je jasno, to je taktika da Kolinda pobjedi… Tužbom Majdaku, Hrg bude srušil Josipovića…

  9. dugi piše:

    e a kaj nije hrg poslal majdaku zmiju poštom kaj je s tim

  10. dugi piše:

    vele da hrga zoveju još i zmija kad se naljuti da stisne oči kak zmija

  11. Kmer piše:

    Pa taj mamlaz prijeti tom čovjeku već mjesecima. Koristi Radio Križevce, novine, druge medije i što je najžalosnije govornicu Gradskog vijeća za stalne i učestale prijetnje Majdaku. Ako je sve štimalo sa rodiljnim naknadama zašto ih više ne raznose po kućama? Kada će podastrijeti Gradskom vijeću izvještaje o troškovima Mjesnih odbora i njihovu specifikaciju? Kada će odgovoriti na pitanja o teniskim terenima, opraštanju komunalne naknade njegovom prijatelju Međimurcu kada je kupio zemljište od Čazmatransa i preprodao ga Lidlu? Kada će odgovoriti na pitanja o najmu i prodaji državnog poljoprivrednog zemljišta svojim prijateljima? Kada će odgovoriti na pitanje na koju foru je dobio građevinsku dozvolu za kuću i izvršio promjenu urbanističkog plana?
    Sramotno je što si taj sve dozvoljava…
    Sada pošto je popušio izbore u Križevcima u prvom krugu, pokušava Majdaka skrenuti da se ovaj počne baviti njegovim nebulozama umjesto pripremama za drugi krug izbora. Kada pročitam ovo “zbog nanošenja štete ugledu, časti i dostojanstvu gradonačelniku Grada Križevaca Branka Hrga”… jasno mi je da Majdak ne mora brinuti jer Branko Hrg je davno izgubio i ugled i čast i dostojanstvo… tako da mu čovjek po tim pitanjima nikako nije mogao nanijeti štetu…
    Uglavno cirkus Montya Hrga počinje u srijedu u 10 sati ujutro!

    1. Kic piše:

      Kako je pritisak javnosti sve jači i svakodnevno se otkrivaju nove afere u vodstvu HSS-a, Hrg je prisiljen riješiti se svojih najbližih , ali i najlabilnijih kadrova.
      Nakon 15 dugih godina Hrg je odlučio ostaviti se gradonačelničke fotelje i prisilno umiroviti njegovog najodanijeg suradnika Ivana Vuka.
      U prosincu prošle godine donesen je zadnji gradski proračun pod palicom Branka Hrga, koji planira ostaviti totalno zadužen grad Tomislavu Katanoviću i nekome još neafirmiranom koji će zamijeniti Vuka.
      Branko Hrg je procijenio da će HSS uvijek biti dovoljno jaka stranka da ima barem jednog saborskog zastupnika, a taj jedan će biti upravo ON. Ako se karte btšl9olje poslože Hrg bi se iz saborskih klupa volio preseliti na funkciju prvog potpredsjednika Vlade, a i druge varijante su još uvijek otvorene. Doznajemo da je već i Ministarstvo poljoprivrede obećano HSS-u, a grčevito se za ministarsku poziciju bori uništavatelj hrvatskog sela Božidar Pankretić.
      Kako Hrg više nema živaca ni volje baviti se problemima u gradu podno Kalnika, u ovoj godini će prepustiti svoju ulogu gradonačelnika svojoj kopiji i susjedu Tomislavu Katanoviću.
      Tu se pojavljuje problem zvan Ivan Vuk, čovjek koji prima oko 3500 EURA mjesečne plaće i ostalih troškova, a ne radi ništa, osim ako se raznošenje benkica po kućama može nazvati poslom.
      Katanović ne može nastaviti voditi grad bez suradnika, jer ga pročelnici ozbiljno ne shvaćaju, a s teretom Vuka besposličara s visokom plaćom neće dobiti izbore u svojoj ulici, a kamoli u gradu.
      Vuk je upoznat da će ga dugogodišnji stranački prijatelji eliminirati iz gradske uprave, jer je on ujedno i najslabija karika u slučaju raskrinkavanja mnogobrojnih sumnjivih transakcija u gradu.
      Hrg je najavio već nekoliko puta da moraju raditi na profiliranju novih poslušnika, koji su spremni obavljati prljave poslove. Kako doznajemo mlada profilirana osoba bi trebala doći iz HDZ-ovih redova.
      U HDZ-u kalkuliraju s dva imena, jednom muškom i jednom ženskom osobom.
      Slijede predsjednički izbori, koji će definirati preslagivanja unutar vodećih članova HSS-a u gradu, a nakon toga ove godine slijede nam i parlamentarni izbori. Za sada je samo sigurno da su pozicije Branka Hrga i Darka Korena relativno sigurne, a ako se istražne radnje razviju do remetinečkih razmjera, jedina nada spomenutom dvojcu za pomilovanje je Kolinda Grabar Kitarović.

Komentari su zatvoreni.