Asfalt do Velikog Potočeca i Širokog Brezja

201408061445270_asfalt_potocec_brezje_RKCKRIŽEVCI – U prigradskim naseljima Velikom Potočecu i Širokom Brezju uskoro završava asfaltiranje oko 1300 metara ceste širine tri metra. Radovi su financirani iz gradskog proračuna, a dio su izdvojili i sami mještani, pa je tako udruženo s PDV-om potrebnih 532.000 kuna. Izvođač asfaltiranja je Poduzeće za ceste Bjelovar, čiji će radnici vjerojatno završiti posao prije ugovorom predviđenog roka, 12. kolovoza.(RKC)

Vezano
17 komentara
  1. Tomislav piše:

    I dio Gornje Brckovčine asfaltiran, konacno ! 🙂

    1. karlitho piše:

      Imam osjećaj da je grad dao cijevi gratis. Potočani nisu bili te sreće

  2. specijalist piše:

    HSS-es brine o svojem članstvu i biračkoj bazi. Za razliku od većine ostalih stranaka, govorim o gradu, gdje su se uglavnom pojedinci pobrinuli samo za sebe i svoje. I treba HSS-es ostati na vlasti jer je svakome isplativo učlaniti se, raditi kao stranački aktivist i biti za to nagrađen, a ne kao npr. HDZ-u…

  3. gonzo piše:

    sem cul da bu na otvaranju zapopevala i goga sekulić a vrpca se bu rezala uz gogin hit hej vuče lopove

  4. Tile piše:

    Vrlo zanimljiv posjet Potočecu, izgleda da bi moglo biti kak i sa rodiljama. Nekima se asfaltiralo do dvorišta a nekima ništa. Malo smo popričali na igralištu sa klincima koji igraju nogomet. Uglavnom asfaltirani su kako kažu dečki ulazi u dvoriše predsjedniku i potpredsjedniku mjesnog odbora, a asfalt je na kraju ulice završio kod kleti od potpredsjednika koji po ovlaštenju “rodilje”, nije dozvolio da se asfaltira do zadnje kuće u toj ulici, u kojoj živi jedna žena (navodno joj je ime Renata) sa starim i bolesnim mužem. Radi se o oko 50 metara asfalta jer podloga postoji. Suvišno je uopće spominjati da su dužnosnici članovi HSS-a a jedan je i njihov gradski vijećnik. Bilo bi zanimljivo čuti koji je razlog da asfalt stane 50 metara od zadnje kuće u ulici i da li bi tako bilo da tamo živi kakav HSS-ovac?

  5. Ficko piše:

    Naravno da je masnecov šogor dobio asfalt do farme, ali ipak nisu dobile neke kuće, zanimljiva je slika na stranicama grada i pogledajte kako je s jedne strane asfaltirano kući na mostove, a s druge strane nije, bilo bi zanimljivo saznati (tko poznaje Potočec i Brezje) čija je to kuća, iz iskustva pretpostavljam da od nekoga iz HSS-a kao “Vukova nagrada” za vjernost partiji…

    1. Tile piše:

      idem se ja prepeljat po Potočecu da vidim čija je to kuća ako uspijem… 🙂

  6. Ficko piše:

    400402 MODERNIZACIJA NERAZVRSTANE
    CESTE VELIKI POTOČEC – ŠIROKO
    BREZJE
    Kapitalni 600.000,00 0,00 600.000,00 0,00%
    Razlika izemeđu planiranih i utrošenih sredstava 68 000,00 kuna, gdje će to biti preraspoređeno? Imam informaciju da se sva gotovina koju sakupljaju hss-ovi predsjednici mo za razne namjene, donosi rodilji na čuvanje koji dalje brine o njoj, zanimljivo zar ne?

  7. gonzo piše:

    I dalje je na pagu hit poslovica da ko drmne punicu drmnul bu i lovu

  8. Petar piše:

    Kaže moj susjed na Pesku da su si asfalt do Velikog Potočeca Potočani napravili tamo negdje 89-te ili 90 te godine i akciju telefonizacije i asfaltiranja im je u to vrijeme vodio majdak, a istovremeno malo iza njih je i Pesek dobivao telefon i asfalt što je kod nas vodio pokojni gospodin Ivanek. Ne znam kak sada ide asfalt do Velikog Potočeca, valjda po Velikom Potočecu? Tko zna jel je asfalt dobio, Masnecov šogor i gradski poslovni partner Novosel do svoga imanja u Širokom Brezju koje je dobrih 500-600 metara sa strane? Ne bi me čudilo da je asfalt došao njemu do ulaznih vrata a da je neka sirotinja koja nije u HSS-u ostala i dalje u blatu.

  9. Tranmere piše:

    Cesta je pokušaj ulizivanja i to je poklon od Hrga Majdaku za rođendan. Provjereno

  10. lepi Af piše:

    bude nekaj od njih za 100 g

  11. lepi Af piše:

    čudi me da hss članovi nisu napisali da je portal komunistički

  12. karlitho piše:

    Kako je moguće da jedni mještani sufinanciraju a drugi ne. To opet ne zvuči na dobro

  13. CrKveni kmer piše:

    Dobra vijest, počeo se Hrg uvlačit Majdaku u guzicu

  14. ivan piše:

    to je sigurno zasluga crvenih kmera???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    hahahahaahahahhaahahahhahahaahahahahahahahaah
    e nečeš razbojniče

  15. destiny piše:

    Još bi bilo ljepše da nismo morali i mi davati novce. Kolegica u Doljancu nije trebala ni lipe izdvojiti. Pravde nema i mogli su nam poravnati do mosta.

Komentari su zatvoreni.