Rade Šerbedžija otvara 10. Culture Shock Festival!

rade_serbedzija_csf_culture_shock_festival_2014_klub_kulture_zapadni_kolodvorDevet godina zaredom, sve od 2005. godine, križevačke udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. organizirale su Culture Shock Festival, jedinstveni hibrid edukacije, suvremene umjetnosti, teatra te koncerata kvalitetnih i aktualnih izvođača, među kojima se se isticali Arsen Dedić, Ibrica Jusić, TBF, Dubioza Kolektiv, Darko Rundek & Cargo Trio, Pips Chips & Videoclips, Jelena Radan i Pedro Abreu, Jimmy Stanić i Scharf Club Swing Quintet, Drago Mlinarec, Zadruga i mnogi drugi.

Ove godine, za festivalski jubilej, u Križevce stiže svjetski priznati glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija! U intimnoj atmosferi križevačkog Kluba kulture Šerbedžija će održati koncert uz pratnju banda Zapadni kolodvor, koji čine Mario Igrec – gitara, Jura Vrandečić – bas, Antun Stašić – violina i Ranko Purić Campi – bugarija, uz “pridružene” članove – Danila Šerbedžiju na gitari i Juru Ivanušiča na klavijaturama.

‘Pressica’ u ponedjeljak

Ovaj “koncert za deset” će se održati već prve festivalske večeri, u subotu 1. ožujka 2014. godine, a ulaznice će se u pretpodaji po 90 kuna naći već sutra, dok će na dan koncerta cijena iznositi 120 kuna. Početak koncerta je zakazan za 20 sati. Dođite i uživajte u koncertnom spektaklu za otvaranje 10. Culture Shock Festivala, čiji organizatori spremaju još mnoga iznenađenja i uzbudljiva imena, o čemu se više može saznati na tiskovnoj konferenciji, koja će se održati u ponedjeljak 24. veljače 2014. u Klubu kulture s početkom u 12 sati, kada će program biti objavljen i na festivalskom webu. Rezervacije ulaznica moguće su upitom na info@c-shock.org ili broj telefona 048/711-073.

Od 1. ožujka pa sve do 19. travnja, tih pedesetak dana u Križevcima bit će ispunjeno festivalskim događanjima koji održavaju urbanu kulturu na razini grada puno većeg od desetak tisuća stanovnika. Unatoč financijskoj neizvjesnosti, organizatorima je i ove godine želja kvalitetom i selekcijom izvođača nadmašiti prethodno izdanje festivala, pa se nadaju punoj suradnji publike koju pozivaju da im se pridruži u namjeri da se kulturno-obrazovno i zabavno težište na mjesec i pol dana prenesu iz metropole šezdesetak kilometara istočno.

Vezano
12 komentara
  1. gordan piše:

    nisam premlad za .alkohol. nisam premlad za holywood.

  2. gordan piše:

    ja nisam maloljetnik. maloljetnih ljudi više nema

  3. gordan piše:

    ja ću imati dvadeset i peti rođendan.

  4. gordan piše:

    nisam maloljetna osoba

  5. gordan piše:

    počeo sam se baviti glazbom

  6. gordan piše:

    ja sam bobžavatelj rade šerbedžije

  7. gordan piše:

    nisam pijanac.

  8. gordan piše:

    nisam cigan,nisam lucifer.

  9. gordan piše:

    meni će biti dvadeset i peti rođendan, nisam malo dijete,

  10. gordan piše:

    ja sam glazbenik.

  11. muz z bockovca piše:

    Za te novce se napijemo u Mlinu i cjelu noć slušame cajke

    1. Alan Ford piše:

      Šta jes, jes. To je bolje. Stihovi kao sljedeći uvijek me oduševe više od nekakvih pravih kao što su oni koje izvodi Šerbedžija i njemu slični:
      ZIDAREVA LJUBAV
      Izvukla si ciglu uuu-uuu-uuu
      Iz temelja ljubavi naše

      Rušiš našu ljubav
      Samo deca ostaše

      Armaturu čupaš iz temelja sreće
      Niko tako draga voleti te neće

      Beton i malter
      Na srcu ti piše

      Stubovi nosači
      od tuge se iskriviše

      Vaservaga kaže
      da samnom teraš šegu

      Dabogda dobila
      pesak u bubregu.

      Hahaha…

Komentari su zatvoreni.