Prijatelja ubio nožem u prsa, navodno zbog ljubomore

stop_policija_kontrola_prometaU Čabrajima, pet kilometara od Križevaca, u srijedu navečer ubijen je 34-godišnji Dražen Katalenić iz obližnjeg Vojakovačkog Osijeka.
PU koprivničko-križevačka priopćila je da je u srijedu oko 20.25 sati vozač pronađen u besvjesnom stanju u osobnom automobilu u odvodnom kanalu. Naknadno je preminuo, a pregledom tijela pronađena je ubodna rana na prsima.

Neslužbeno doznajemo da je za ubojstvo osumnjičen Katalenićev dugogodišnji prijatelj i susjed, 23-godišnjak. Nesretnog Katalenića prvi su pronašli Boško Rakić i Vladimir Vukojević, koji su, kažu, po selu skupljali donacije za feštu u povodu asfaltiranja ceste.

– U prvi mah mislili smo da netko u autu razgovara, ali kad smo prišli, bilo nam je sumnjivo – prisjeća se Rakić, govoreći da su Katalenića našli na vozačkom mjestu, ležeći na suvozačkom, s glavom prema otvorenim suvozačkim vratima.

– Sve je bilo puno krvi, na prsima vidljiva krvava rana od pet, šest centimetara – kažu prvi svjedoci. Uvjereni su, dodaju, da je ubijeni, sudeći po pulsu, još bio živ, a već je bila pozvana i Hitna pomoć i policija iz Križevaca. Dok su Katalenića uvodili u kola Hitne pomoći, on je izdahnuo.
U tom kraju priča se da su ubijeni i osumnjičeni večer proveli na malonogometnom igralištu u Vojakovačkom Osijeku, međusobno si pokazivali poruku, a da je vjerojatno zbog ljubomore došlo do sukoba. Ubijeni je oženjen i otac dvoje male djece, bio je keramičar i soboslikar, a osumnjičeni je nezaposleni strojobravar.
– Očevidne radnje izvršila je zamjenica županijske državne odvjetnice iz Varaždina uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave. Tijekom noći uhićena je jedna osoba, a kriminalističko istraživanje je u tijeku – izvijestila je PU koprivničko-križevačka. (VL)

20 godina CSF
Vezano
10 komentara
  1. crna legija piše:

    To ti je normalan vikend u Križevcima. Sve do trenutka dok neki klinac nekoga ne zakolje i onda budu svi govorili da su svi sustavi zakazali. Otvori njuskalo i pogledaj koliko ti se nude noževi, koljačka oprema, pištolji, zračni, plinski.

  2. tonka piše:

    Užas! 23 godine!!! Kaj je tim klincima više došlo. Svi imaju noževe i pištolje. U kž se u subotu na gotovo identičan način prijetilo u jednom noćnom klubu. Kada će netko početi uzimati klincima noževe i pištolje? Jedne sekundi si živ druge te više nema. Jadna djeca i obitelj

    1. Prosječni Đžo piše:

      De nas informairaj malo pa napiši što se desilo u noćnom klubu, ima roditelja koji ne znaju što se događa tamo gdje im idu djeca.

  3. Marijek piše:

    Nastavlja se promocija Križevaca kroz crnu kroniku…

Komentari su zatvoreni.