U 1,8 km ceste uloženo milijun kuna

Sveta_Helena_otvaranje_cestaKRIŽEVCI – Prošle subote svečano je otvorena modernizirana cesta Sveta Helena–Gornja Glogovnica; uz brojne mještane puštanju u promet prisustvovali su križevački gradonačelnik Branko Hrg, župan Darko Koren, njegov zamjenik Darko Sobota, predsjednik križevačkog Gradskog vijeća i ravnatelj ŽUC-a Dragutin Guzalić, te velečasni Ivan Črnek, koje je u ime Mjesnog odbora Svete Helene pozdravio potpredsjednik Miro Stručić. Prometnicu dugu 1800 metara, vrijednosti oko milijun kuna, zajednički su finacirali Županija i Grad.(RKC)

20 godina CSF
Vezano
14 komentara
  1. Brankica Knok piše:

    ne branim ja nikoga , branim svoje stavove . a ceste za helenu mi je poznata (živim u Helenskom putu) . Moje pitanje : koga ćete vi mnogi špotati , sada kada Knok nije šef ?
    .

    1. tetec piše:

      koga, pa gradonačelnika, on je dežurni krivac za sve, od pregorene lampe do proračuna grada hehee

  2. Brankica Knok piše:

    je pa je za Helenu put jako važan (ne mislim ozbiljno). pa po toj cesti mnogi važni i nevažni rekreativci trče, bicikliraju , vozikaju se ,šeću se , al koliko su meni poznate naše ceste , cesta za Helenu je prilično dobra i asfaltirana – ništ joj nefal za normalnu vožnju…Ima drugih cesta gdje uopće nema asfalta , a prometa ima….

    1. rambo piše:

      Koga će sada braniti Brankica Knok kad gospon Knok više nije šef…pokri se po glavi i šuti…;)

    2. Enivej piše:

      U clanku pise da je asfaltirana cesta koja povezuje Sv. Helenu i Gornju Glogovnicu, a tamo je dosad bio makadam! Napokon da su i taj dio “modernizirali”.

  3. Tomislav piše:

    Pitam se kad će grad krenut slagat nogostup kroz Brckovčinu, jer se stvarno više ne može ovako izdržat. Svaki dan mi učenici gotovo riskiramo svoj život dok idemo na autobusnu stanicu koja se nalazi na samom brijegu. Sad stiže i zima, snijeg, i kamo da se mi pomaknemo kad auti jure, u grabu?

    1. plan 21 piše:

      Nisam baš siguran kad to bude i koliko je to isplativo…od Brckovčine do grada ima tri dana jahanja, a onaj potez gdje nema kuća…mislim da neće nikad, prevelika je to i neisplativa investicija, jer ima puno bližih mjesta gradu koja nemaju nogostup…npr. Potočka ulica

Komentari su zatvoreni.