Klub kulture otvara vrata u novoj sezoni

Klub_kulture_nova_sezona_2013_2014U osmu godinu rada zakoračio je Klub kulture – multimedijalni i kulturni centar u Križevcima – projekt udruge K.V.A.R.K. koji je postao jedan od glavnih temeljaca kulturnih događanja u gradu Križevcima. U suradnji s kafićem Gentleman’s Križevci, ponuda će biti i dodatno proširena različitim promotivnim aktivnostima, akcijama i dobrom ponudom. U novu sezonu 2013./14. klub kreće s programskim aktivnostima koji uključuje mnoštvo raznih kulturnih i zabavnih događanja, od likovnih projekata Galerije K do pubovskih kviz događanja. Priprema se i novi klupski brand Massive Vibezz sa naglaskom na moderne elektronske klupske trendove koji će prezentirati najbolje od lokalne i hrvatske bass scene.

Podrška će i dalje ići u smjeru promoviranja mladih hrvatskih rock bendova kroz program Little Band Revolution a u bližoj budućnosti priprema se i velika obljetnica osam godina rada kluba i mnoštvo ostalih događanja koje će nas grijati do kraja godine.
– Pratite rad kluba, podržite svojim dolaskom i sudjelujete u radu svojim inicijativama. Prostor je i dalje otvoren za sve aktere civilnoga društva koji žele realizirati svoje programe, nove ideje, suradnike i volontere, ističe predsjednik udruge Admir Sinani, koji iz programa za listopad izdvaja otvorenje kluba uz Miss Kali, Milan Tarot Show i projekt Duplo Pakiranje koji će otvoriti izložbeni postav Galerije “K”, a uskoro dolazi i potvrda novih događanja.

Miss_Kalli_Klub_kulture_Krizevci

20 godina CSF
Vezano
7 komentara

Komentari su zatvoreni.